Reklama

Reklama

VOD (1)

Doc West přijíždí do městečka Holysands. Potkává místní půvabnou učitelku a zalíbí se mu její plán pro postavení nemocnice. Je zde pouze jeden problém - peníze. West ale neváhá a vyhlašuje velkolepý turnaj v pokeru s nadějí, že mu jeho hráčské schopnosti vynesou vytoužený obnos. Do městečka se sjíždějí pokerové legendy z celé Ameriky, včetně Westova dávného rivala, jehož přítomnost vyvolá řadu problémů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Lacike 

všechny recenze uživatele

O triedu lepšie ako prvý diel. Síce je to stále strašne naivné a detinské, ale už sa to neberie tak vážne. Jak hlavná, tak vedľajšie zápletky sú zaujímavejšie, záporák konečne dostatočne slizký na to, aby som sa tešil ako ho porazia a dočkáme sa aj jednej hromadnej fackovačky. Samotný pokrový turnaj je slabší, ale celkovo sa to dalo. A u mierne otvoreného záveru mi nakoniec bolo ľúto, že nevznikla aj trojka. Takže tesne ale dám aj tretiu hviezdu. 5/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Podívejte, nádhernej Holysand. Nikdy se tady nic neděje. Šerif si může zmizet na rok a nikdo si toho ani nevšimne............. Film začíná porodem a návratem Docka Westa do Holysandu. Jeho doktorská praxe se potvrzuje. Klasický Hillovský humor ala Lucky Lake prostupuje oběma snímky. Ten první nese název Nejlepší vyhrává. Příklad humoru - Jezdec na koni se řítí městem, hejno dětí přeběhne přes cestu a žena, která je doprovází, křikne na jezdce : Ve městě zpomalte !!!.......... Tentokrát chce West založit nemocnici, ale nejsou peníze, kde je vzít ? CITÁT - Uspořádáme turnaj v pokru a za vyhrané peníze postavíme nemocnici......... Do města se ale sjíždí všemožná herní cháska, která znamená problémy. Docka si však také vyhledá jeho minulost a on s ní musí bojovat. Karetní klání je naštěstí krátkodobé a divák není nucen sledovat hru samotnou. Film se spíše soustředí na střety a dění mezi hrou, jako je vyhánění prohraných, lásky vítězů a nebo pár humorných příhod mezi hráči a usedlíky. Finále jsem si pořádně vychutnal. Lehký, příjemný a pohodový western. CITÁT - Hodně štěstí Docku Weste......... Ve filmu si zahrála i Ornela Muti. Hudbu dělají legendy své doby Maurizio de Angelis a zazní i song Doc West. Scénář - Marcello Olivieri a Luca Biglione. Režie - Giulio Base a Terence Hill. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Taková televizní westernová inscenace s, už poněkud stárnoucím, Terencem, který už na pistolníka moc nemá, tak musí být šampion v Pokeru :) Všechno, naprosto všecičko v tomhle dílku vypadá levně, ale co, odpočinková podívaná bez větších video ambicí s bývalými filmovými hvězdami. ~~~ Mimochodem, pravý western nečekejte, tady se vystřelí jen párkrát a padne jen jediný mrtvý. Plakát a název je tak dost zavádějící. ~~~ 2,5 * ~~~ PS: Navíc koukám, že tohle je vlastně volné pokračování Doc West, to už ale, pro jeho vlastní dobro, vidět nemusím :) ()

zliteonit 

všechny recenze uživatele

Není to spaghetti western v kterých Terence hrával jako mladý s Budem. Ve filmu přesto zůstalo to dobro z předchozích filmů, takové to něco co vás prostě baví a nenechá vás to na pokoji. Starý Terence je stejně skvělý jako ten mladý a dává celému filmu ten správný westernový náboj, romantiku a dobrý konec. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Stejně jako ve filmu Doc West (který jsem ještě neviděl, pač ta tříhodinová stopáž mě pokaždé spolehlivě odradí) si Terence Hill zavzpomínal na mládí a své bláznivé westerny, které ho tak proslavily (jako třeba Pravá a levá ruka ďábla). Jenomže v současné době tenhle žánr už prostě nefičí, navíc Terence už není žádný mladík, což je pohříchu dost patrné, a navíc tenhle film disponuje přeukrutně uhlazeným scénářem, takže se v něm v podstatě nic nestane, s jedinou výjimkou se střílí jen do lahví a úvodní bitka zavání levnou groteskou. A pak ten příběh – i na spaghetti western je to fakt slabota. Tu a tam se objeví nějaký ten vtipný moment, ale nic k popukání to není, i když je fakt, že se na to kouká dobře a člověk u toho báječně zrelaxuje. Takže asi takhle – film jako takový nikoho neurazí, ale stejně tak bychom si ho s čistým svědomím mohli nechat ujít. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Když je poprvé řečena přezdívka Erwina van Breukelena „Holanďan“, je řečena anglicky "Dutchman". Po zbytek filmu je však užíván český výraz „Holanďan“. (VMa)

Reklama

Reklama