Reklama

Reklama

Milostný příběh může být natolik emotivní, že divákům způsobí hluboký osobní prožitek. Snímek Zamilovaní z dílny režiséra Drakea Doremuse krásně ukazuje, jak je první skutečná láska vzrušující, blažená a zároveň zničující. Když se britská studentka univerzity v Los Angeles Anna (Felicity Jonesová) zamiluje do svého amerického spolužáka Jacoba (Anton Yelchin), vrhnou se ti dva do vášnivého a život měnícího vztahu. Jenže brzy budou rozděleni, protože Anna poruší podmínky pro udělení víza. Film Zamilovaní zkoumá, jak dvojice čelí opravdové zkoušce, když má být každý z nich sám a přitom zůstat spolu. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (162)

Juliette_ 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi způsob, jakým je film natočen, detaily na které kladla kamera důraz, prokreslení scén hudbou a v neposlední řadě ta zvláštní láska mezi hlavními protagonisty. Dojem na mě udělala i poslední scéna! Viděla jsem dvakrát a stále nevím, co si o závěru myslet. Zvládnou to nějak nakonec anebo ne? ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem Anně a Jacobovi fandila - díky hereckým výkonům Felicity Jones a Antona Yelchina nebyl vůbec problém věřit tomu, že tyhle dvě postavy mezi sebou mají speciální pouto. Jenže pak přišlo jejich odloučení a přestože bylo vidět, jak je ničí fakt, že jen těžko můžou být spolu, začali mi postupně být nesympatičtí tím, jak se jednu chvíli strašně milovali, pak se odloučili, pak se k sobě zase vrátili... a mezitím využívali každý jiného partnera. Jacob využíval krásnou spolupracovnici a Anna sympatického souseda. Jacobova nová partnerka o Anně alespoň ví, ale Annin nový přítel ani netušil, že je vdaná, ačkoli spolu byli půl roku! To už je dost velké svinstvo a já konci už ústřednímu páru ani nepřála, aby skončili spolu. Film končí neurčitě, je na vás, co si domyslíte, že se stane. Mě už to bylo jedno - bohužel. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Nadmíru příjemný, decentním klavírem prokládaný a celkem věrný příběh jedné osudové lásky s velkým O (i L). Vadilo jen trochu křečovitě nafukované základní schéma a ty cavyky kolem víz zrovna na trase VB-USA jsem moc nepobíral. Ale pokud se vycházelo z vlastních zkušeností, tak budiž. Jinak Felicity Jones byla úplně ťuťu a zároveň naprosto přesvědčivá v dramatických scénách - pochvala. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Malej nezávislej film, kterej je mi sice sympatickej, ale bohužel je pouze průměrnej. Blbá angličanka s blbým amíkem udělaj chybu jak kráva a pak se strašně divěj, jaký to přineslo následky. Takže se v tom plácaj, snažej se to řešit a moc jim to nejde. Závěr je nicneříkající, ale to mě na tom zaujalo. Každej si může domyslet sám, kam se ten jejich život bude ubírat dál. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Překvapivě docela slabé a to mám ústřední dvojici velmi rád. Mám podezření na slabší režii, protože to námětem má co říct. A říct, že to nebylo herecky zvládnuté se nedá. Ubral bych artových momentů a zasněných kamer, které mi neseděli s kameramanem jménem Michael J Fox. 6/10 PS bude to mít mraky nasraných fanoušků a fanynek, co si budou chtít pustit fajn romanťárnu s tou kočkou ze SW a fajn sympatickým mrtvým klukem... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Film je inšpirovaný životnými skúsenosťami režiséra Drakea Doremusa, ktorého manželka Desiree mala imigračné problémy v USA. (Sufferer)
  • Scény, které se odehrávaly ve Velké Británii, byly natočeny v USA. (zuza99)
  • Keď sa Annin (Felicity Jones) otec pýta Jacoba (Anton Yelchin), ktorá whisky mu chutí najviac, ten odpovie Laphroaig. Je to jednosladová škótska whisky, najčastejšie desaťročná. (sWONDER)

Související novinky

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

04.05.2014

Drake Doremus je jeden z mála filmařů, kteří dosáhli uznání již před svými třicátými narozeninami. Režisér, který sklidil velký úspěch na Sundance festivalu s filmem Zamilovaní se i svým následujícím… (více)

Reklama

Reklama