Reklama

Reklama

Bůh lásky

(festivalový název)
  • USA God of Love
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Fantasy / Romantický
USA, 2010, 18 min

Obsahy(1)

Modlitby kabaretního zpěváka a šampióna v šipkách Raymonda Goodfellowa jsou vyslyšeny doslova a do písmene, když dostane záhadný balíček šipek napuštěných elixírem lásky. Háček je v tom, že žena jeho snů Kelly, bubenice v jeho kapele, miluje Rayova nejlepšího přítele a kytaristu kapely, Fozzieho. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (5)

POMO 

všechny recenze uživatele

Sympatický nápad, pre kulisy New Yorku vďačné čiernobiele spracovanie, dobrý self-casting i herecký výkon Lukea Mathenyho. A pekná myšlienka, ktorá sa však dala povedať aj v polovičnej stopáži. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Na krátký film herecky dokonalé. Až později jsem zjistil, že si snímek vysloužil Oscara, a teď už jen souhlasně přikyvuji. Za celkový nápad, za profesionalitu, za výbornou černobílou atmosféru... Spokojenost! P.S. Film shlédnut v rámci oslav symbolicky prvního vlastního originálního blu-ray nosiče uživatelky Balakriele :-). ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Začátek kinozážitku v Petersfieldu. Po traileru byl na úvod puštěn tento oceňovaný, krátkometrážní film. Nelíbil se mi, nelíbil se mi hlavní hrdiny a přišel mi zbytečně dlouhej. Sice se tu píše 18 minut, ale já mám pocit, že trval alespoň jednou tolik. Takže za mě ne a ocenění nechápu... ()

Související novinky

Oscar 2011 - výsledky

Oscar 2011 - výsledky

28.02.2011

Stejně jako každý rok, i letos nám akademici připravili nějaké to překvapení. Letos je ve znamení obrovského neúspěchu Opravdové kuráže, která neproměnila ani jednu z deseti nominací a podobně… (více)

Nominacím na Oscary vládne koktavý král

Nominacím na Oscary vládne koktavý král

26.01.2011

83. udělování Cen Americké filmové akademie proběhne v neděli 27. února. Do té doby můžete tipovat, kdo bude vítězem. A nebude to lehké, letos se v pomyslném pelotonu setkali velmi silní běžci.… (více)

Reklama

Reklama