Reklama

Reklama

Legendární parta

  • USA Rise of the Guardians (více)
Trailer 2

Před dávnými časy si kouzelný Měsíc vybral strážce, kteří bdí nad dětmi z celého světa, chrání je a naplňují je údivem, nadějí a sny. Strážci Santa Claus, Sandman, Velikonoční králík a víla Zuběnka jsou parta pohádkových stvoření, která ovládají speciální schopnosti. Musí ale rychle spojit své síly, aby porazili zlého ducha Pitche, který přebírá vládu nad světem tím, že v dětských srdcích vzbuzuje strach. Měl by se k nim přidat i Jack Frost. Ten ovšem o práci strážce nestojí, smyslem jeho života není chránit děti, ale bavit se a provádět mrazivé neplechy... (TV Nova)

(více)

Filmotéka

Související novinky

Co chystá režisér oscarového Spider-Mana?

Co chystá režisér oscarového Spider-Mana?

07.02.2022

Režisér a ilustrátor Peter Ramsey natočil v roce 2012 svůj animovaný debut Legendární parta, pak si pár let dával pauzu, a teprve v roce 2018 poslal do kin dnes již oscarový a přelomový animák Spider… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Reklama

Reklama