Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za dědou (Vladimír Hlavatý), který žije ve vesnickém prostředí, přijede syn (H. Piovarči), snacha (Kveta Lukošíková) a vnuk (Vladimír Dlouhý) na návštěvu a prožijí zde několik dní s úkolem, přesvědčit dědu, aby šel bydlet k nim, do města. Chlapec si nikdy moc dědečka neužil, proto se sním spřátelí a stanou se z nich kamarádi. Děda se stará o včely a klukovi předává své zkušenosti. Při toulání po vesnici, chlapec potká dívku a mezi němi na pár dní vznikne krátká láska. Děda se rozhodne, že zůstane na vesnici a mladá rodinka nasedne do auta a vrací se domů, do města... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

majo25 

všechny recenze uživatele

Rodinný film dospievajúceho chlapca, ktorému záleží na starom otcovi. Pri rodičoch nachádza iba nedorozumenie, preto ešte viac lipne k svojmu dedovi. V hlavne úlohe Vladimír Hlavatý skvele zahral dobráckeho starého rodiča, ktorý je svojim spôsobom pravý milionár. Hodnotenie: 60% ()

ViktorD 

všechny recenze uživatele

Krásná a jímavá hudba Luboše Fišera, vlastně variovaný leitmotiv, který použil už o rok dříve pro film Václava Matějky Návraty... ()

JK77 

všechny recenze uživatele

boli tam pekne myslienky, krasna slovencina, ktora sa dnes uz v SK filmoch nevidi. Skoda len kraktej stopaze, ale ved ide o TV Film ()

ELDoctorow 

všechny recenze uživatele

Fajnové a milé retro z čias detskej bezstarostnosti a nevinnosti hladiace nostalgicky po, modernou dobou a mestským životom, zašpinenej duši. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Ne zrovna originální téma, ale přesto to mohl být moc hezký příběh z pěkného prostředí. Nebýt realizačního týmu a protivných herců. Samozřejmě s výjimkou Dlouhého a Hlavatého. Ti svou práci odvedli narozdíl od všech ostatních dobře. ()

Reklama

Reklama