Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Seržant americké námořní pěchoty Nicholas Brody (Damian Lewis) se po osmi letech navrací z iráckého zajetí. Agentka CIA Carrie Mathisonová (Claire Danesová) je přesvědčena, že k Brodyho osvobození vedly podezřelé události. Tuší, že za celým plánem zřejmě stojí al-Káida a oslavovaný miláček národa Brody by ve skutečnosti mohl být kukaččím vejcem, nastrčeným do citlivých míst americké politiky s cílem provést teroristický útok. Aby dokázala, že nepřítel Brodyho v zajetí zlomil a přetáhl na stranu zla, musí opustit předepsané postupy a začít vyšetřovat na vlastní pěst... (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokdy se stane, abych si byl už po první epizodě seriálu jistý tím, že se mi bude líbit, ale tentokrát mě o tom tvůrci dokázali přesvědčit. Potěšilo mě obsazení jednotlivých postav, námět i jeho zpracování v podobě scénáře a těším se, jak se bude vše v průběhu dalších dílů vyvíjet. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherný návrat v čase, teroristi sú z Blízkeho východu, vojak ktorý sa vráti domov je beloch, má bielu ženu a s ňou dve biele deti, jeho žena má bieleho milenca, jeho kamarát ktorý v zajatí zahynul je černoch, má čiernu manželku, ktorá si našla priateľa a ten je černoch. Žiadna nasilu tlačená diverzita, proste kriminálny príbeh bez liberálnej retardgandy, človek by sa tak rád vrátil do tých čias keď ľudstvo nemalo v hlavách (tak strašne) nasraté... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Původní pilotní díl byl natočen s herečkou Laurou Fraser v roli Jessicy Brody, ale na poslední chvíli byla nahrazena Morenou Baccarin a pilot byl přetočen. (Aurum)
  • Režie pilotního dílu byla nabídnuta Benu Affleckovi, který ji ale odmítl, protože ve stejné době měla jeho žena Jennifer Garner natáčet film a na něj tak připadly rodičovské povinnosti. (Coleator)

Reklama

Reklama