Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vztah mezi Carrie a Brodym osciluje mezi podezřívavostí a neodolatelnou přitažlivostí. V Carriině chatě daleko od civilizace se pár dál sbližuje, dokud se Carrie před Brodym nepodřekne drobností, která naznačí, že jej sledovala. V klidu virginských lesů dojde k osudové konfrontaci. Saul mezitím veze do Langley otřesenou Aileen Morganovou, která se pokoušela uniknout před Nazírovými muži do Mexika. Saul během třicetihodinové cesty Aileen prozradí i leccos o sobě. Psychologický přístup se mu vyplatí: výměnou za snížení trestu nakonec Aileen prozradí, kdo byl její teroristickou spojkou. Její výpověď mění situaci – pátrání CIA se musí začít ubírat zcela novým směrem. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po predchádzajúcich dvoch akčnejších a napínavejších častiach prekvapila časť The Weekend kľudnejším tempom. Prebiehala v rytme roadmovie a ujasnenia si rebríčkov hodnôt. Odhalenie v tejto časti obracia predošlé vyšetrovanie na posadnutosť a úchylky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmý díl přibrzdil tempo takovým způsobem, že jsem začal tušit úplné bezvětří a myslel jsem si, že se tvůrci nějak zapomněli a soustředili se jen na tělesné potěšení obou hlavních postav, v závěru se ale ukázalo, že bych dostal množství nových informací, kdyby je ovšem scénář nezakryl pěkně hustou mlhou. Takže, abych to shrnul, šlo o výbornou biologicko- meteorologickou epizodu. ()

Reklama

Reklama