Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vztah mezi Carrie a Brodym osciluje mezi podezřívavostí a neodolatelnou přitažlivostí. V Carriině chatě daleko od civilizace se pár dál sbližuje, dokud se Carrie před Brodym nepodřekne drobností, která naznačí, že jej sledovala. V klidu virginských lesů dojde k osudové konfrontaci. Saul mezitím veze do Langley otřesenou Aileen Morganovou, která se pokoušela uniknout před Nazírovými muži do Mexika. Saul během třicetihodinové cesty Aileen prozradí i leccos o sobě. Psychologický přístup se mu vyplatí: výměnou za snížení trestu nakonec Aileen prozradí, kdo byl její teroristickou spojkou. Její výpověď mění situaci – pátrání CIA se musí začít ubírat zcela novým směrem. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmý díl přibrzdil tempo takovým způsobem, že jsem začal tušit úplné bezvětří a myslel jsem si, že se tvůrci nějak zapomněli a soustředili se jen na tělesné potěšení obou hlavních postav, v závěru se ale ukázalo, že bych dostal množství nových informací, kdyby je ovšem scénář nezakryl pěkně hustou mlhou. Takže, abych to shrnul, šlo o výbornou biologicko- meteorologickou epizodu. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po predchádzajúcich dvoch akčnejších a napínavejších častiach prekvapila časť The Weekend kľudnejším tempom. Prebiehala v rytme roadmovie a ujasnenia si rebríčkov hodnôt. Odhalenie v tejto časti obracia predošlé vyšetrovanie na posadnutosť a úchylky. ()

Reklama

Reklama