Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nový podezřelý, do té doby považovaný za mrtvého, dal pátrání CIA nový směr. Do vyšetřování se zapojí i FBI, jejíž humpolácké metody se Carrie ani Saulovi nijak nezamlouvají. Saul raději spoléhá na psychologii a vytipuje nejlepší způsob, jak nebezpečného teroristu najít. V plánu je však hodně neznámých a nakonec selže, jak to tak bývá, lidský faktor. Po akci FBI jsou zde dva nevinní mrtví, hlavní podezřelý však stále uniká.

Brodyho a Jessicu zatím uvede na společenské výsluní poradkyně viceprezidenta Elizabeth Gainesová. Ta zapojila Brodyho do svých plánů s postem kongresmana Johnsona, který bude pravděpodobně muset rezignovat kvůli sexuálnímu skandálu. Do Brodyho kariérního vzestupu a postupného smiřování s Jessicou ovšem zasáhne zpráva, která zcela převrací jeho pohled na osm let, která strávil v zajetí? (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože jsem měl zpočátku pocit, že se děj dále komplikuje, v průběhu epizody se některé záležitosti naopak vyjasnily a závěr byl přímo dokonalý. Takže za mě spokojenost a žádná nuda. ()

Reklama

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Abu Nazirův (Navid Negahban) syn se jmenuje Isa. Arabsky mluvící muslimové mluví o Ježíšovi jako o Isovi. (šerminator)

Reklama

Reklama