Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Brody se znovu ocitá v zajetí, tentokrát ovšem na americké půdě. Carriino zbrklé prozrazení celé operace zkomplikovalo CIA situaci a rozzuřený Estes raději svěří vedení výslechu Quinnovi. Estese čeká ještě jeden diplomaticky náročný úkol – zajistit, aby se Jessica ani Brodyho děti nic nedozvěděly a aby nikdo nezačal Brodyho postrádat. Dana Brodyová se stále více sbližuje se synem viceprezidenta Finnem Waldenem – až do jednoho zprvu nevinného rande, které vyústí v tragédii. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

JB001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otázky a odpovědi se mi asi líbily z prvních pěti dílů druhé série nejvíc, ale i ty díly před tím byly hodně nadprůměrné a těším se moc na pokračování. Herecké výkony hlavních protagonistů zejména Claire Danes jsou výborné, ale jako ženská se mi mnohem víc líbí Morena Baccarin... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátou epizodu se tvůrci evidentně rozhodli vytvořit v komorním, či spíše sklepním duchu a povedla se jim opravdu milá, psychologiczna záležitost. Pokud zapomenu na Quinnovu "rybičku", nedošlo tentokrát na žádnou akci, přesto šlo podle mého o jeden z nejzajímavějších dílů. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama