Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Brody se znovu ocitá v zajetí, tentokrát ovšem na americké půdě. Carriino zbrklé prozrazení celé operace zkomplikovalo CIA situaci a rozzuřený Estes raději svěří vedení výslechu Quinnovi. Estese čeká ještě jeden diplomaticky náročný úkol – zajistit, aby se Jessica ani Brodyho děti nic nedozvěděly a aby nikdo nezačal Brodyho postrádat. Dana Brodyová se stále více sbližuje se synem viceprezidenta Finnem Waldenem – až do jednoho zprvu nevinného rande, které vyústí v tragédii. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátou epizodu se tvůrci evidentně rozhodli vytvořit v komorním, či spíše sklepním duchu a povedla se jim opravdu milá, psychologiczna záležitost. Pokud zapomenu na Quinnovu "rybičku", nedošlo tentokrát na žádnou akci, přesto šlo podle mého o jeden z nejzajímavějších dílů. ()

JB001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otázky a odpovědi se mi asi líbily z prvních pěti dílů druhé série nejvíc, ale i ty díly před tím byly hodně nadprůměrné a těším se moc na pokračování. Herecké výkony hlavních protagonistů zejména Claire Danes jsou výborné, ale jako ženská se mi mnohem víc líbí Morena Baccarin... ()

Reklama

Reklama