Reklama

Reklama

Ve jménu vlasti - Série 3

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, 2013, 10 h 16 min (Minutáž: 46–60 min)

Kamera:

David Klein

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Claire Danes, Damian Lewis, Rupert Friend, Morena Baccarin, Jackson Pace, Morgan Saylor, Sarita Choudhury, Tracy Letts, F. Murray Abraham, Mandy Patinkin (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Prohlášením Brodyho jako viníka útoku začala štvanice. Díky Carrie Brody z USA utekl a někde se schovává. Bohužel systém si došlápl na Carrie a ta byla poslána do léčebny. Saul se mezitím stává dočasným vedoucím CIA. Jeho prvním úkolem je najít viníky útoku. (Varan)

Recenze (27)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna měla velmi pomalý nástup, v dalším průběhu se naštěstí dostalo i na povedenější epizody, takže ve výsledku jsem stejně pět hvězdiček udělil, ale přesto považuji třetí řadu za zatím nejslabší. U některých pasáží jsem měl pocit, že tvůrci vykrádají sami sebe, protože mi silně připomínaly děj z první i druhé série, zcela zbytečnou součástí sezóny byly zážitky rodiny Brodyovy, které fungovaly jen jako vata. Nezbývá, než doufat, že se v další řadě s něčím podobným nesetkám. 5*- ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je nejslabší. Příběh určitě nikoho nezajímá a bez Brodyho je vážně malá šance na úspěch. Dokonce do toho rvou jeho dceru, která je vážně na přes držku. A naše milá Carrie je opakovaně postižená. Hlavně se tato série snaží hrát na něco, co ji absolutně nežeru. Což mi vadilo nejvíc. Celé je to jako by příprava na poslední čtyři díly, které jsou naprosto převýborné. Vážně skvělé, ale to čekání je moc dlouhé, takže to hodnocení bohužel nezachrání. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabších 90%. Už to není tak super jako první dvě série, ale pořád si to drží neuvěřitelně vysokou laťku a nenaplnily se mé obavy o nastavované kaši. Politiky čím dál víc, strategie a intrik taky, byť se může zdát pomalejší tempo, tak když se člověk zamyslí, tak to vůbec nevadí. Ono i v prvních dvou sériích byly taky pasáže, kde se moc nemluvilo, "žilo" to tam pohledy a mimikou a stejně to člověka bere a sedí u toho přikovaný. Je zde asi více věcí než dříve, které by v reálném životě takhle nemohly proběhnout, ale pořád si myslím, že se drží celkem reality, byť už méně než dříve. A konec, to byla síla a opět velké překvapení. Uvidíme, co to přinese dál a jestli z toho nakonec na kaše nebude. Howgh! ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, rozjezd opravdu pomalý, bez Brodyho to nebylo úplně ono. Ze začátku nedostává moc prostoru, ale když už se objeví, tak to stojí za to (byť celou je ho část v Caracasu jsem moc nepochopil). Nicméně ke konci se to moc pěkně rozjede, a finále je snad ještě atmosféričtější než v první sérii - klobouk dolů! Damian Lewis předvedl znovu fantastický výkon, ale obávám se že jeho odchod jen tak nikdo nenahradí, a kvalita půjde dolů.. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím více Damiana Lewise, tím lépe. Bohužel trojka to potvrdila, protože tu Lewis hraje vyloženě vedlejší postavu a v první polovině se snad ani neobjeví v seriálu. A tak jde seriál o level níž. Už není tak napínavý, syrový a zajímavý. Posila v podobě Ruperta Frienda je určitě fajn a věřím, že bude v dalších sériích hlavní postavou, to nic ale nemění na faktu, že trojka prakticky jen přešlapuje 12 dílů na místě a mě to často už nudilo. Snad se "restart" podaří a seriál se dostane alespoň na úroveň dvojky. ()

Galerie (156)

Reklama

Reklama