Reklama

Reklama

Ve jménu vlasti - Série 4

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, 2014, 9 h 50 min (Minutáž: 45–53 min)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Po událostech z minulé série se přesouváme do Islámábádu, kde je Carrie šéfkou stanice. Díky kontaktu CIA Bachmanovi ví, kde se ukrývá hledaný terorista Haissam Haqqani. Útok na něj proběhne úspěšně, ale co nikdo neví, je to, že Haqqani tam nebyl sám – pořádal totiž svatbu. Pákistánský Talibán tak slíbil útočníkům pomstu. K tomu se jim podaří najít Bachmana. Carrie a Quinn ho musí zachránit. (Varan)

(více)

Recenze (29)

ilemas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. série Začíná to úplně znovu, třetí sérií to bylo takřka uzavřené. Bez Brodyho a tím pádem jeho rodiny čtvrtou sérií začíná naprosto nový příběh, ale zas to vynahradí větší akce a šoky. Carrie je naprost úžasná, už nedělá takové grimasy jako s Brodym a postava Quinna se mě začíná líbit čím dál víc. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten poslední- civilní díl mi do značné míry pokazil dojem z celé série. Do té doby jsem ji považoval za nejlepší ze všech čtyř dosavadních. Působilo to na mě dojmem na rychlo spíchlé záplaty za Quinnovu rambovskou likvidaci arcilotra. Ta se jim mohla nakonec zdát totálně přitažená za vlasy, tak se místo toho pořizoval tátův pohřeb plus ty plky o mámě. Naopak desátý díl, ve kterém si Hakkání nakráčel se samopalem na americkou ambasádu v Islamabadu, neměl absolutně chybu- to bylo brilantní. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do sledování čtvrté sezóny jsem se pouštěl s obavami potom, co seriál opustil Damian Lewis, ale teď musím přiznat, že se mi zatím líbila nejvíc. Šlo o dosud nejakčnější řadu seriálu, výrazně jí pomohlo i to, že jsem nemusel sledovat další pohnuté osudy členů Brodyho rodiny, jen mě poněkud rozhodila závěrečná epizoda, která byla velice slabá. Tvůrcům se v této sérii podařilo vytvořit skvělou atmosféru a vystupňovat napětí, které mi v předchozích sezónách místy chybělo. Výborně jsem se bavil. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej sa sústreďuje na viac postáv, preto sa menej starostlivo plánuje a viac nechávajú postavy zasiahnuť veľkými udalosťami, skúmajú dopad na ne a ich okamžité reakcie. Postavy príliš často menia svoje rozhodnutia, niekedy človek nevie, s kým to má vlastne česť. Emócie sú viac vydieračské a prvoplánové, menej vyplývajú z predchádzajúceho diania. Pakistan zaujme, aj zabaví, ale už to nie je ten Homeland bez TEJ postavy. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti trojce se restart naštěstí celkem povedl. Druhá třetina série je po řemeslné stránce výborná, děj kolem ambasády mi připomněl začátky seriálu, který jsem žral ani nedutal. Snad si Homeland v pětce najde formu, jakou čtyřka občas měla. Poslední díl mě ale dost znervózněl, dostal jsem totiž rozvleklý rodinný drama. ()

Galerie (228)

Zajímavosti (1)

  • Čtvrtá série, jejíž děj se odehrává v Afgánistánu a Pákistánu, se natáčela v Jihoafrické republice. Režisérka a producentka Lesli Linka Glatter k tomu uvedla, že nejtěžší na tom bylo najít kvůli pár scénám okolo domu sestry Carrie oblast, která by připomínala americké předměstí. (oli009)

Reklama

Reklama