Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Saul padl do rukou nepřítele – to je zpráva, která mění pravidla hry. Do Pákistánu se přižene Lockhart a žádá okamžitou schůzku s pákistánskou tajnou službou. Ti tvrdí, že s únosem nemají nic společného. Zatímco velvyslankyně Boydová využívá znalosti prostředí a pokouší se o diplomatickou domluvu, ředitel CIA není schopen udržet emoce na uzdě a vydává se cestou výhrůžek a přímého nátlaku.

Saul je mezitím nedobrovolným hostem Hakáního. Na špatné zacházení si nemůže stěžovat, jako bývalý ředitel CIA si ale umí představit, jaké oběti asi musí americké tajné služby přinést pro jeho záchranu. Topí se v pocitech hanby a ponížení, že se dal oblafnout jako školák. Jeho duševnímu stavu nepomáhá ani fakt, že Hakání jej vozí všude s sebou jako živý štít a poprvé po mnoha letech si užívá volného pohybu včetně triumfálních jízd po rodném městě. (Česká televize)

(více)

Recenze (1)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem v různých komentářích psal, že nemám rád ve filmech, seriálech a hrách "halucinační" scény, ale tentokrát musím udělat výjimku, protože záměna léků a to, co následovalo, mělo logické opodstatnění a navíc byly scény natočeny tak, že mě opravdu bavily. Zvlášť pistole jakou svět neviděl mě dostala. ()

Reklama

Reklama