Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carrie udeří na Dennise Boyda, aby přiznal, že pomáhá pákistánské tajné službě, ale bez úspěchu. Do výslechu navíc zasáhne velvyslankyně, která se podle všeho rozhodla manžela chránit. Celé velvyslanectví s Carrie v čele se horečně připravuje na výměnu vězňů, která má proběhnout na letištní ploše. Se Saulem však z džípu teroristů vystoupí i malý chlapec se sebevražednou vestou. Carrie ví, že Saul si už nepřeje dál žít. Jakým způsobem ho přimět, aby výměnu nesabotoval a neohrozil životy všech zúčastněných? (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devátá epizoda byla velice "výživná". Atmosféra i napětí postupně gradovaly a mně bylo jasné, že už už k něčemu dojde, ale záludní teroristé a ještě záludnější filmaři mě napínali tak dokonale, jako by měli maturitu z obsluhy skřipce inkvizičních katů. Vydařená záležitost, bavil jsem se skvěle. ()

pallok 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravdepodobne dramaticky aj obsahove najlepšia epizóda celého seriálu, maximálne napätie a hustá nekompromisná akcia z oboch strán. Za predpokladu, že šlo o primerané množstvo výbušnín a nevstanú z mŕtvych. ***** ()

Reklama

Reklama