Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carrie Mathisonová je zpět – leč na druhé straně. Poté, co opustila CIA, pracuje jako bezpečností expertka ve filantropické nadaci miliardáře Otto Düringa v Berlíně, zde zároveň vychovává svou dceru s Jonasem Hollanderem, právníkem nadace. Carrie má za úkol připravit ochranu pro Düringův humanitární výjezd do uprchlického tábora v Libanonu, kde vládne vyhrocená situace. Během riskantní mise potkává svého mentora Saula Berensona, vedoucího operací CIA v Evropě, který vyjíždí vstříc Berlínu, kvůli úniku citlivých dat špionážních služeb. Na místo je ze Sýrie povolán také starý známý Peter Quinn, nyní v roli tichého zabijáka. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Start páté sezóny proběhl ve výrazně pomalejším tempu než začátek řady minulé, proto hvězdička dolů. Na druhou stranu nevidím důvod, proč hodnocení dále snižovat, epizoda mě srozumitelně seznámila s novými poměry i prostředím, představila i hlavní zápletku, takže se těším na pokračování. Pokud bude i nadále platit pravidlo, že bude mít Saul s každou sérií kratší vousy, čeká ho v té příští zřejmě hladká tvář. ()

nula87 

všechny recenze uživatele

První epizoda nové série, takže samozřejmě spotřebuje nějaký čas na seznámení s novými postavami i novým prostředím, ale ke konci to vypadá, že se to opět slušně rozjíždí. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Famózní rozjezd 5. série : 5 hvězd a 88 % . Německý herec S. Koch (mj. nizozemský film Černá kniha) velmi dobře doplňuje hlavní protagonisty : C. Danes(-ovou), R. Frienda, M. Patinkina a F. Murray Abrahama. A Miranda Otto(-ová) taky . ()

Reklama

Reklama