Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Quinn je těžce raněn. Na žádost Carrie na něj dohlíží Jonas. Mezitím Carrie, která je považována za mrtvou, dostane konečný důkaz, že její vražda byla objednána ruskou tajnou službou SVR. Během Carrienina nebezpečného pátrání po uniklých dokumentech CIA Quinn prchá z úkrytu, jakmile Jonas začne požadovat, aby byl odvezen do nemocnice. Na pokraji smrti se nad Quinnem sklání muž arabského vzezření. Allison pletichaří v CIA proti nevědoucímu Saulovi. Později má schůzku s Ivanem Krupinem, ruským agentem. Krupin Allison sděluje, že nemusí mít obavy: Carrie je přeci mrtvá. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rozdíl od předcházejících epizod pátý díl prakticky postrádal akční scény, přesto jsem se kupodivu velice dobře bavil. To, co chybělo na akci, dokázali tvůrci nahradit pořádným přídělem intrik, manipulací a prosakujícím Peterem Quinnem. Velkou výhodou je pro mě to, že mě příběh páté sezóny zaujal, takže nemám důvod, hledat chyby za každou cenu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • V 9. minutě, když Numan (Atheer Adel) prochází nočním klubem, zní skladba „Gottland“ od německé elektronické kapely Armageddon Dildos. (Trajektt)
  • Název epizody odkazuje na slogan právníka ze seriálu Perníkový táta (od r. 2008) a stejnojmenný Spin-Off. (Iktus)

Reklama

Reklama