Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carrie je ponechána vlastnímu osudu. Bez Quinna, který se krutou shodou okolností zotavuje v péči samaritána, po boku džihádistů, jimž byla dána milost po mediální aféře CIA a německé BDN, k níž dopomohla novinářka Laura. Jonas Carrie opouští, jelikož není schopna vrátit se do poklidného života v domácnosti. Carrie hledá pomoc u Saula; ten příkře odmítne tezi o tom, že její smrt chtěli Rusové, a to kvůli uniklým datům CIA. Saul si ale záhy povšimne, že je sledován. Jakmile se agentura obrací proti němu, v čele s Dar Adalem, Saul prozře a stíhán agenty CIA v zádech se pokouší předat citlivé informace pro Carrie přes Otto Düringa. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku jsem měl o epizodě určité pochybnosti, ale děj postupně nabíral slušné tempo, problémy narůstaly, atmosféra byla načichlá paranoiou, po celou dobu se tvůrcům dařilo udržovat napětí a intriky a manipulace opět hýbaly celým příběhem. Mám dojem, že by byl Quinn smrtelně nebezpečný i během dialýzy. ()

JB001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že mne to bude takhle bavit i v šestém díle páté série, to jsem fakt nečekal... Premiéra nové bondovky se opět odkládá tentokrát na říjen, ale Quinn mi to čekání zpříjemňuje ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama