Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carrie je zpátky ve hře. Přesvědčí Saula a německou zpravodajskou službu, aby připravili léčku na Allison, která celá léta pracuje pro ruskou SVR. Saul využije intimního vztahu s dvojitou agentkou a podstrčí ji záznamová zařízení. Ve spolupráci s falešnou volavkou německé BND vyprovokují Allison k úniku do tajného sídla ruské rozvědky. Zdejší spojka Krupin vycítí past – to už ale za branami číhají nepřátelští špioni. Tou dobou se Quinn stává pokusným králíkem ve smrtícím biologickém experimentu džihádistů. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten pocit, keď si zo zvedavosti pozriete ďalšiu epizódu seriálu, ktorý ste mali radi a dostanete presne to, kvôli čomu ste ho prestali pozerať. Dej je predvídateľný a nudný, správanie a konanie postáv sa uberá očakávaným smerom bez výrazných momentov prekvapenia. Deje sa to, čo v predchádzajúcich sériách, no tentokrát bez invencie a v najmenej atraktívnom prostredí. Naratívnosť dejovej linky s Quinnom je nerozvitá a pôsobí dojmom lacnej epizódy Kobry 11. Emócie tam sú, postavy bavia, len dej nedokáže svojou prvoplánosťou vyvolať nadšenie. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát nedocházelo k žádným výletům do minulosti, příběh se naopak pohnul kupředu a tvůrci mě touto epizodou upozornili na mou chybu v jednom z předchozích komentářů, kde jsem psal o třech tajných službách, jsou samozřejmě čtyři a ta německá, kterou jsem vynechal, se v tomto případě angažovala převelice. Quinnův pokažený zájezd skončil doslova v slzách. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama