Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Teroristé v médiích ohlašují záměr spáchat do 24 hodin atentát pomocí biologických zbraní, pokud Rada bezpečnosti OSN neuzná v Evropě Islámský stát. Džihádisté bez povšimnutí umísťují toxické látky do centra Berlína a současně do médií vypouštějí video, v němž se dusí Quinn v plynové komoře plné sarinu. Mezitím Allison s chladnou hlavou obrací domněnku Carrie a Saula o její špionské zradě proti nim; ředitel CIA Dar Adal je na vážkách. Později Carrie s výpomocí Astrid z německé rozvědky, Quinnovy bývalé přítelkyně, nachází místo, kde se natáčelo výhružné video teroristů. Zdrcená Carrie objevuje Quinnovo bezvládné tělo… (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V desáté epizodě došlo k totálnímu prohození priorit, neshody a konkurenční boje mezi tajnými službami a v tajných službách ustoupily do pozadí a hlavní hrozbou se opět stává hrozba terorismu. Tvůrcům se navíc podařilo tohoto obratu dosáhnout naprosto plynule až nenápadně, což oceňuji. Velmi dobrý díl. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homeland tentokrát v jednom zo svojich lepších módov. Nechýbajú akcia, brutalita, intrigy, ani emócie, no opäť je na scéne nevýrazná kamera aj strih. Fanúšika prvých troch sérií navyše opäť zamrzí žuvanie už starej, tvrdej Orbitky, z ktorej nič nové vyjsť už nemôže. Aspoňže to zasadenie do Berlína, kľudného mesta, ktorého atmosféru absolútne neakčnej časti sveta vidieť v každom zábere, sa snaží seriál vyvážiť pohľadom ľudí mimo spravodajských agentúr a terorizmu, t. j. investigatívnych žurnalistov, právnikov a filantropov. Ale ide mu to veľmi slabo a skôr to míňa účinok. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama