Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americká i německá rozvědka je svedena na falešnou stopu. Nastražila ji dvojitá agentka Allison jako svůj poslední vlastizrádný úkol pro Rusy. Úřady kvůli masovému atentátu mylně evakuují braniborské letiště. Teroristická buňka Islámského státu úspěšně zasazuje biologické zbraně do nitra hlavního berlínského nádraží. Carrie má jen několik hodin, aby vypátrala pravý cíl útoku. Quinn přežil experiment džihádistů, je však hospitalizován v kritickém stavu, na pokraji života a smrti. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedenáctá epizoda byla skvělým nástupem pro finále páté sezóny. Tvůrci vytvořili fantasticky napjatou atmosféru a vygradovali napětí takovým způsobem, že jsem se neměl šanci ani chvíli nudit. Výborně jsem se bavil a hodnotím pěti hvězdičkami, přestože měl díl své mouchy, které pěkně shrnul Arkanoid. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej vďaka napätiu z hrozby slušne odsýpa, ale znova: Carrie nikto neverí a vyšetruje na vlastnú päsť a ostatní to majú problém pochopiť a nájdu sa aj takí, čo ju považujú za šialenca. Nevideli sme to už niekde? Navyše scenáristi robia z tajných služieb blbcov, keď ponúkajú také medzery v bezpečnosti (Allison). ()

Reklama

Reklama