Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carrie na vlastní pěst odkryje, kde se nacházejí biologické zbraně hromadného ničení. Musí za každou cenu překazit smrticí katastrofu zosnovanou džihádisty, v hlubinách hlavního berlínského nádraží. Věrolomné Allison se pod křídly ruské zpravodajské služby podaří před CIA z Berlína uprchnout. Saul si však brousí zuby na pomstu a je Allison v patách. Zatímco Quinn leží v kómatu, Carrie, coby rozpolcená agentka i matka, čelí dalším rodinným i profesním svízelím. Nečekaně se jí ale otevřou možnosti nové… (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O předchozí epizodě jsem psal jako o nástupu na finále, ale ono to vlastně bylo finále a dvanáctý díl vypadal jako bonus. Příliš nadšený jsem nebyl, převážně se bilancovalo, žonglovalo se s emocemi a uzavíralo se vše najednou a celé to na mě působilo tak, jako by šlo jen o rychlé ukončení série bez ohledu na souvislosti. 4*- ()

Mitin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobný závěr jak v minulé sérii, spíš ukončení zbylých plotů a odpočinek. Konec s Peterem Quinnem byl ale skvělej, opravdu neskutečně dobře napsaná postava. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Roztrieštené. Ale také už závery niekedy bývajú, a v tomto seriáli to platí dvojnásobne. Všetko sa vyrieši, zrazu sa nájdu riešenia všetkých problémov postáv tejto série. Pri niektorých postavách to pôsobí uspokojivo, pri iných menej a vyznieva to naivne a nedotiahnuto. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama