Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carrie je přesvědčena, že obžalovaný muslim Sekou Bah představuje pouhou oběť politické mašinérie proti islámskému radikalismu, jejíž nitky vedou kam jinam, než do srdce zpravodajských služeb. Vzhledem k sebedestruktivnímu životu Petera Quinna se Carrie rozhodne vzít pošramocený „stroj na zabíjení” pod své opatrovnictví. Přitom všem se snaží věnovat veškerou péči své malé dceři Frannie. Saul je mezitím CIA povolán na misi Mossadu do Abú Dhabí – porušení jaderných dohod Íránem zřejmě není jen pouhým strašákem. A konečně, Dar Adal získává indicie o tajné spolupráci Carrie a budoucí prezidentky, Elizabeth Keaneové, která nemá agresivní metody CIA příliš v lásce. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

MrEddie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to nestojí za nic. Po velmi dobré páté sérii totální nuda nuda a nuda. A navíc totálně nepravděpodobné. Carrie je sice šílená ale ne natolik, že by se stala advokátkou muslimů. Po tom co si prošla v Pákistánu ve čtvrté sérii. Tvůrci by měli dát více prostoru Dal Adarovi. Šedé eminenci CIA a jeho plánům na únos iránského vědce. Postava ztvárněná F.M. Abrahamem by měla být více využita jako v předchozích sériích. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Síce vidíme manipuláciu, ale už to nie je ten špionážny thriller napätý do prasknutia z možného odhalenia. Už ide o (aj vzhľadom na predchádzajúcu a ostatné série) o boj za ľudské práva krivo obvinených. Carrie si chce takto čistiť svedomie a fanúšikovi stále zostáva nostalgický odlesk v tvári za prvými troma sériami. Navyše tvorcovia ťažia z tragédie minulej série spôsobom, ktorý vyznieva z každého uhla lacno a podpriemerne, aj keď jej hlavný aktér to hrá dobre. Akokeby sa všetko muselo vysvetliť a objasňovať pre všetky postavy. Hlavne to, čo sa vie už dávno a neustále opakovanie jedného faktu tak vyznieva nekonečne hlúpo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá sezóna Homelandu je pro mě zatím těžkým zklamáním. Má oblíbená špionážní tématika je tady okrajovou záležitostí, místo toho mi tvůrci vysvětlují, že tajné služby zneužívají svou moc k omezování lidských práv případných podezřelých, jenže to já vím. Podobně zbytečný pro mě byl povinný rozbor seriálu Třicet případů majora Zemana, když se ho po letech odvážili poprvé odvysílat, ale tento rozbor, který diváka poučil, že komunismus je špatný, alespoň nebyl součástí seriálu. V případě Homelandu není úniku. Ještě tomu dávám šanci, ale jestli se Carrie vydá do Tibetu za ztělesněním moudrosti, končím. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama