Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podaří se Carrie zprostit veškerá obvinění uvalená na Sekoua Baha? A je Sekou skutečně jen naštvaným občanem muslimského vyznání, nebo radikalizovaným extrémistou v rouše beránčím? Jedno je však jisté – FBI má do celého případu namočené prsty. Psychicky nevyrovnaný Quinn zatím propadá utkvělé představě, že celá Carrinina domácnost, spolu s ním, jsou sledováni. Aby toho nebylo málo, Saul se v Abú Dhabí příliš nenudí. Kromě podezření z porušení jaderných dohod Íránem jsou v sázce také rodinné vztahy – Saul navštíví na Západním břehu po 12 letech svou sestru… nebyl by to však Saul, pokud by v tom nebyly postranní úmysly. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teprve při sledování třetí epizody jsem se nenudil, což je v této sezóně poprvé. Postarali se o to hlavně Saul Berenson a Dar Adal, v jejich dějové linii jsem konečně narazil na špionáž. Carrie mě ovšem v této řadě nebaví vůbec, protože je mi úplně jedno, jak dopadne nadšenec do mučedníků a byl bych moc rád, kdyby tvůrci odtajnili, jak došlo ke Quinnovu medicínskému zázraku, milerád bych ho taky využil. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Quinn spravil nečakaný pokrok vo svojom zotavení, a to ani divák netuší ako, asi ho len vystrašilo video a nočná mora a hneď sa mu o 50% polepšilo. Carrie lezie na nervy tým čo pokašle, v tých polohách býva otravná, ale jej rady sú celkom fajn. Saul prináša starý dobrý nefalšovaný špionážny Homeland a Dar má všetko pod kontrolou pre svoje ďalšie intrigy. Slušne sa to rozbieha, ale už mohli tvorcovia aj odhaliť niečo konkrétne a pritlačiť na pílu v intenzite drámy. Tu to ešte mohlo byť nejasné, ale naťahovať sa to nedá večne, aj keď toto bola jedna z tých lepších epizód tejto série. Aspoň doteraz. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už tři díly běží a moc se toho zatím neděje. Quinn stále dokola belhá a šklebí se, Carrie hystericky vykřikuje při obhajobě muslimáka a Salieri významně zvedá obočí. To je tak všechno zatím .. Víc toho nějak není ... Seržant Brody by měl rychle seskočit ze šibenice a trošku to tam zase rozdmýchat. Jestli to tak půjde dál, tak v šestém dílu všichni zemřou - ne ovšem z rukou islámského tenoristy ale nudou ... ()

meteleskublesku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

každá série je jiná a pro mě každá nová lepší. mnohovrstevnatý děj. Claire se uklidnila a svědčí jí to, Saul je zase zpět a Dar spřádá sítě. po s6e4 nabírá děj na obrátkách, dávám průběžných 90% a koušu si nehet při čekání na e5 ()

MrEddie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já se u třetí epizody stále nudil. Copak scénáristi nechápou, že divák nemůže sledovat 3 dějové linie v 48 minutách jednoho dílu... Mladý muslim, postižený Quinn a Sal v Izraeli. Mučím se zatím s každou epizodou. ()

Reklama

Reklama