Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carrie nemá ustláno na růžích, nýbrž doslova na nabitých zbraních. A právě urputná ochrana dcery se nakonec obrátí proti své matce, zavlečené do sítě špionských intrik. Frannie je dána do pečovatelské péče Úřadu pro sociálně-právní ochranu dětí. Palebná síla ani známosti na nejvyšších místech Carrie dceru jen tak nevrátí. Petera Quinn se probouzí ve vysněné lesní vile, kde jej opatruje bývalá známost: německá agentka Astrid, která kvapně přiletěla z Berlína. Jedná se o smrtonosnou fata morgánu, nebo oprávněnou milost? A mezi Saulem a Dar Adalem to začíná pěkně jiskřit – neméně než mezi CIA a budoucí prezidentkou USA, Elizabeth Keanovou… (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že se z předchozího dílu vytratila akce, mi nikterak nevadilo, jenže sedmá epizoda už přišla o napětí i atmosféru, takže jsem zase skončil u Carrie, na kterou opět vytáhli všechny její kostlivce, což už mě nudí, protože se tak děje v každé sezóně. Upřímně, kdyby nebylo tandemu Javadi- Adal, nebylo by se na co dívat. A ta zbytečná vysvětlující scéna na závěr?WTF? Komu to nedošlo už předtím, měl by se radši dívat na jiný žánr. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hysterická Carrie pred súdom už začína nudiť, ale pre tvorcov to je zjavne chvíľka potešenia, keď to opakujú už po niekoľkýkrát bez akejkoľvek invencie. Kráľom epizódy je chladnokrvný vražedný maniak na úrovni Majid, ktorý s jasnou hlavou premýšľa a inštinktívne koná a stáva sa tak momentálne najlepšou postavou, ktorá má navrch pred všetkými váhajúcimi špiónmi, ktorým tvorcovia naordinovali nerozhodnosť pre lepšie naťahovanie epizód. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád se to nějak nemůže rozjet ... Už 7 dílů kulhající, žvatlající Quinn, vzlykající a čím dál hysteričtější Claire a to vše sleduje z řiditelné vzducholodi Salieri. ()

Reklama

Reklama