Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Saul Berenson a Carrie Mathisonová stojí opět bok po boku. Musí zabránit taškařicím okolo domnělého jaderného programu vedeného Íránem a současně uvést na pravou míru atentát, který otřásl nejen základy Manhattanu, nýbrž také americkým pacifismem. Nebude to jednoduché. Dvojice se bude muset postavit dávným přátelům i kmenové rozvědce. A tvář nepřítele je stejně proměnlivá jako počasí na návětrném Východním pobřeží Atlantiku. O tom se přesvědčí budoucí prezidentka USA Elizabeth Keanová, jež prochází pravým očistcem do zpravodajského pekla. A konečně, po zuby ozbrojený Peter Quinn míří zpět do New Yorku – pomsta bude sladká. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díly byly jako na houpačce. Minulý se blížil katastrofě, osmá epizoda byla výborná. Atmosféra fungovala skvěle, napětí se podařilo parádně vystupňovat, došlo i na slušnou akci, Quinn byl krásně paranoidní (vypáskovaný zásobník mile překvapil) a Dar Adalův plán nabral na obrátkách. Užil jsem si to. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední epizody jsou neskutečná jízda. I vedlejší postavy jako Max a Astrid toho nabízí hodně. Máme tady opět podrazy, špionážní hry a bodání do zad. Jen se mi příliš nezamlouval úplný konec. Dal možná až příliš prostoru pro přežití. I když by mi ta postava chyběla, je z ní terminátor. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající díl : 5 hvězd a 86 % . K ději lze dodat : ve skutečnosti je prokázáno, že Írán doopravdy dodal technologie k výrobě jaderných zbraní Severní Koreji (KLDR) a to po podpisu dohody se Západem o zastavení svého programu výroby atomových zbraní... . Prostě to Kim Čong-unovi (Kimovi III.) prodali.... . ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama