Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V jubilejním 70. dílu seriálu se má bývalá agentka Carrie stát klíčovým svědkem proti křiváckému pohlavárovi CIA, Dar Adalovi, ačkoli by to znamenalo obětovat Saulovu kariéru a pověst. Vydírání na nejcitlivějším místě ale rozhýbe mistrovskou šachovou partii zcela nevídaným směrem. Nepříčetný stroj na zabíjení, Peter Quinn, míří do domu s vlajkou, který v něm probudí dávno zašlé vzpomínky. Děsivé tajemství nenápadně se tvářící usedlosti brzy pozná také Carrie, jež se vrací po bok svého bývalého kolegy. Mezitím se budoucí prezidentka Keanová snaží poprat s diskreditačním videem očerňujícím jejího padlého syna. Informační válka běží na plné obrátky… (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desátá epizoda se držela ve stopě té deváté, takže disponovala stejně silnou atmosférou, vystupňovaným napětím a propletencem intrik. Bavil jsem se opět skvěle a pochopil jsem, že pro agenty tajných služeb (i ty bývalé) je rodinný život absolutně nevhodný. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Preskupovanie síl oboch do ofenzívy aj defenzívy. Očakávané ťahy aj prekvapivé zvraty. Napätie zvoľňuje jedine Quinnova scéna v bare a Carriino objatie. Epizóda, ktorá Vás poučí o tom, čo je to paper-chasing. ()

Reklama

Reklama