Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zastřené souvislosti VI. série se odhalují a protínají až v tomto závěrečném díle. Epicentrem, k němuž se vše stáčí, je budoucí prezidentka Elizabeth Keanová. Saul, Carrie a Quinn musí zabránit atentátu. Byla nastražena bomba přímo v hlavním štábu Keanové, který je nadto neprodyšně obklíčen – nikdo si přitom není jistý, kdo na čí straně stojí. Ať to dopadne jakkoli, nad Bílým domem se stahují mračna, která jen tak nepoleví. Totéž se dá říct o zpravodajských službách, jež prodělávají za dlouhá léta tu nejtěžší krizi. A v neposlední řadě, s jednou z hlavních postav seriálu se navždy rozloučíme… (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polovica s atentátom je fajn, má napätie, tempo a svojich udatných hrdinov. Druhá, keď už postavy rozdýchali predošlé udalosti, sa odohráva po dlhšom čase, kde sú určité skutočnosti zamlčané, napr. čím prešli tá ktorá postava, akú majú teraz funkciu. Druhá polovica je rýchly miš-maš, kde sa v závere dokonca musí predtým nadšený divák vysporiadať s faktom otáčajúcim predošlé dianie o 180 stupňov, ktorý je v danej chvíli, ako aj svojím významom zakomponovaný tak nešťastne, že ho môžete pokojne vyhlásiť za najhlúpejší twist seriálovej tvorby vôbec, je taký nezmyselný, že pozerať Homeland po ňom sa už dá fakt na vlastné riziko. Ale čo, musí tu byť aj seriál pre masochistov. P. S.: Aspoň už konečne využili nesympatickú auru prezidentky. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poněkud rychlokvašný a umělý závěr směrem k dalším nekonečným 10 sériím ? Předchozí díly se vlekly málem v reálném čase a teď najednou jen tak zkratkovitě prosviští x měsíců se spoustou zásadních událostí ? Vítr z hor ? ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec silné sezóny, která měla opět pozvolný rozjezd, ale od poloviny přišla kanonáda a správná esence Homelandu. Konečně se povedl i samotný závěr řady. S tím byl problém u čtyřky a pětky. Tady máme nadhozeno, co se dá očekávat dal a rozhodně to nebude vesele. Postava, která odešla už bohužel přesluhovala. Tvůrci se rozhodli správně. Odešla velmi oblíbená, silná a houževnatá postava. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po jedenácté epizodě jsem byl nadšený a natěšený na závěr, ale co to zas bylo? První část dílu byla skvělá, měla opět hutnou atmosféru, byla napínavá a vše běželo podle mých představ, pak přišel předěl, děj poskočil o šest (!!!) týdnů, přestal mi dávat smysl vzhledem k předchozím sériím a já mám neodbytný pocit, že si ze mě tvůrci udělali legraci. Škoda. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama