Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Informační válka nabírá na obrátkách. Střet Saula Berensona a Bretta O’Keefa se neobejde bez palných zbraní v hledáčku národních médií. Bílý dům se v přímé návaznosti ocitne v nezáviděníhodné situaci. Keanové nadto někdo z jejího blízkého okolí vrazí kudlu do zad… Mezitím si Carrie sáhne na psychické i fyzické dno. Začne nový a složitý proces léčby. Pod sedativy je rozhodnuta skoncovat s paranoidním světem vysoké politiky i zpravodajských služeb. Objeví se však nová fakta, které si žádají její pozornost. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda už je na tom lepšie. Jednotlivé dejové línie sa intenzívnejšie rozbiehajú a zamotávajú. Či už ide o Saula s jeho vyjednávacími schopnosťami, zákerné ťahy mocných alebo Carrie pod psychickým tlakom, všetko toto poteší určitou akciou svojich postáv a postupne budovaným napätím. Zatiaľ však v štýle béčkovosti. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S třetí epizodou bych neměl až takový problém a klidně bych jí tu třetí hvězdičku přidal, kdyby se tvůrci nevrátili k tradiční, profláklé zápletce. Carrie se totiž opět psychicky hroutí a světe div se, zase se bude dokola řešit, jestli bere léky, jestli jsou to ty správné léky, atd., atd. Už je to dost ohraná deska. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama