Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Napjatá vyjednávání mezi Berensonem a O’Keefem se vymknou kontrole a ztráta lidských životů bude následovat. Oba si na vlastní kůži otestují, že pravda znamená pro každého něco jiného. Carrie mezitím uvítá možnosti černého obchodu s léčivy. Ve špatné fyzické i psychické kondici je nadopovaná bývalá agentka CIA na stopě skandálnímu odhalení, které může změnit běh událostí americké politické scény zcela nečekaným směrem. Do nekalého pletichaření ale vstoupí nový mezinárodní hráč, jenž pomocí řízených fake news rozpoutá rozepře s dalekosáhlými dopady. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem seriál Waco, líbil se mi, ale hlavně měl něco, co mi v téhle epizodě úplně chybělo: skvělou atmosféru. Ne, že by se tvůrci Homelandu nesnažili, okopírovali dokonce i rozhodování velitele zásahu, který ignoruje rady a prosby zkušeného vyjednavače, přidali nepodařenou evakuaci žen a dětí, aby se trochu zahrálo na city, jenže mně to bylo tak nějak jedno. Už jsem to napsal v komentáři k prvnímu dílu- když se Američané mydlí mezi sebou... Třetí kousek jsem přihodil proto, že jsem si připadal jako skinhead v tomhle vtipu: Velmi nepravděpodobná trojice (Cikán, Žid a skinhead) se vypraví na ryby. Po chvíli chytí zlatou rybu, která slíbí za propuštění každému z nich splnit jedno přání. Cikán: "Chci, aby Žid chcípnul!" Žid: "V tom případě já chci, aby chcípnul Cikán!" Skinhead: "Za takové situace bych si prosil pouze kávičku." ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co dokaze s emocionalne rozrusenymi ludmi spravit zmanipulovana "doverhodna" informacia vypustena do medii. Zatial najsilnejsi a najtemnejsi diel 7mej serie. S tym, co sa v sucasnosti deje na Slovensku a ako sa u nas momentalne pracuje s predhadzovanim konspiracii a dezinformacii za ucelom zakrytia stykov mafie s nasou vladnou stranou ma tento diel, aspon pre mna, mimoriadne silny podtext. ()

Phantasma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásná ukázka toho, jak dokážou Fake News zfanatizovat bandu vidláků. Nejsmutnější na tom všem je, že tohle už není jen námětem pro americké seriály, ale je to součást reality. TOP epizoda. Sedmá řada nemá žádný pomalý rozjezd jak tomu bývalo v minulosti, ale jde se rovnou na věc. a má to grády. ()

jackalsc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemná změna oproti klasické homeland rutině. V podstatě jde o ojedinělou bonusovou zápletku, která konečně oživuje ten stereotyp. Máme zde zajímavé obléhání podobné případu Waco. A plno lidí, kteří zase dávají všem svá slova jako na běžícím pásu. Ono už je to vlastně i vtipné, jak slyším že někdo někomu dává své slovo, tak mi to připadá jako jakási formalita typu dobrý den. Komu se toto ale zamlouvalo, rozhodně doporučuji Waco seriál, který je velice dobře zpracovaný. ()

zavackyo 

všechny recenze uživatele

Začátek sedmé série je opravdu hrozný. Tento díl však nebyl úplně špatný, lehce nadprůměrný. Velmi mi to připomíná situaci dnešních dní, kdy antivaxx hlupáci musí také neustále sdělovat světu své hluboké myšlenky - konspirace a dezinformace. Smutná realita. ()

Reklama

Reklama