Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carrie Mathisonová zneužila stejné zbraně, s níž byla zmanipulována do vysoké mezinárodní hry, a původní roli loutky vyměnila za volavku. Ačkoli riskantní vyšetřování začíná nést své plody, rodinný život Carrie je v troskách. Bývalá agentka na svých bedrech nese nejen bezpečnostní hrozbu spojených států, ale také ustrašenou dceru, s níž uniká z domova své sestry, a to přímo do chřtánu veškerého ohrožení. Saul Berenson pak přebírá otěže mise, která zacloumá prezidentským úřadem Elizabeth Keanové. Ruská zpravodajská služba GRU měla očividně k Bílému domu blíže, než by si kdo byl pomyslel. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda pro mě byla trochu nevyvážená. Na jednu stranu mě docela bavila Saulova dějová linie, na stranu druhou mě příliš nepotěšila Carriina hádka se sestrou, ani to, co z ní vyplynulo, protože tohle všechno se v seriálu neustále opakuje a v různých formách se věrně vrací. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonalé české titulky na Disney+, bol to najhorší útok od 9 září...9eho, nie 11eho...nuž to je tak keď pravdepodobne zamestnáte študenta vysokej školy ktorý v roku 2001 ešte plával v ocinkových bullsoch (slovami mladej proamerickej zdegenerácie) a mamičkiných predstavách...inak to akú pitchu zo seba spravila Carrie stálo zato. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama