Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ruský rozvědčík Jevgenij Gromov odkládá zbraně hackingu a do ruky bere střelnou zbraň, aby „utišil” nepohodlného svědka. Carrie a Saul opět stojí bok po boku, musí urychleně obstarat důkazy o infiltraci Kremlu do nejvyšších amerických vládních struktur. Nerozlučná dvojice je s pomocí Elizabeth Keanové rozhodnuta použít útočné prostředky kyberterorismu proti němu samotnému. Podaří se jim zabránit nelichotivému impeachmentu? A jak se ukáže, Carrie se čím dál tím více vzdaluje své dceři Frannie, což vede k nemilosrdnému rozuzlení… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak buď ve mně devátá epizoda vyvolala silný pocit deža vy, nebo se tvůrci rozhodli znovu sáhnout k neustále opakovaným postupům. Opět jsem se tak musel dívat na rozkol mezi sestrami, opět se řešilo to nejlepší pro Franny, i když bylo předem jasné, jak to dopadne, a opět došlo na nervové zhroucení. A jo, málem bych zapomněl, ještě se tam posílaly vzkazy přes Twitter. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Yevgeny so svojimi prudkými reakciami ťahá celú epizódu. Odkrytie a využitie kódu je síce zaujímavé, no nudné. Spojenie spomienok a halucinácií Carrie s aktuálnym dianím nemusí byť dobrý ťah, už len tým, že niečo podobné tu už bolo. ()

Reklama

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obávám se že touto epizodou, zejména jejím koncem, to autoři totálně po .. pardon - zazdili. Vyhrabat odněkud zase (a pokolikáté už) tento divácky velmi iritující a zbytečný prvek a ještě ho spojit s reminiscenční soap operou ... nechci být falešným prorokem, ale zdá se že tahle série svou kvalitou jednoznačně aspiruje na čestné sedmé místo v rámci všech ostatních sérií ... ()

Trancetino 

všechny recenze uživatele

Jasné, že sme sa tu už s niečím takým stretli. Veď ľudia s takým ochorením nemajú raz v živote takéto stavy. Jedna z najlepších častí aké som doteraz v tomto seriáli videl. Po celý čas sa niečo deje a nie sú to bludy. Nepíšte sem nezmysly a začnite vy písať nejaký scenár. Claire Danes to zahrala úplne famózne. Ani v oscarových filmoch na také niečo človek nenatrafí. Výkon spomínanej herečky je tak realistický a uveriteľný. Veď nie zo srandy už má ani neviem koľko Emmy ocenenia. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama