Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carrie Mathisonová si v předchozím díle sáhla na své dno a zhroutila se. Kromě špatného zdravotního stavu ji čeká soudní bitva se sestrou Maggie, v níž se definitivně rozhodne, kdo bude mít dceru ve svém opatrovnictví. Mezitím se intriky okolo Bílého domu stupňují do paranoidních rozměrů. Prezidentka Elizabeth Keanová má na krku hrozbu 25. dodatku Ústavy, která jí může zlomit vaz. Jak nakonec Kongres v jejím případě rozhodne? A Saul Berenson se vydává na lov Jevgenije Gromova, uniklého zabijáka a neméně nebezpečného hackera… (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, to bylo překvapení s Franny, že? No vážně, kdo by to čekal? Postava Carrie se mi zdá být čím dál méně uvěřitelnou. Když už bych připustil, že by ji v jejím psychickém stavu pustili k nějaké akci, na operativce bych to určitě neviděl. Já vím, už to tu bylo i v předešlých řadách, ale je to stále méně reálné. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Vyriešil sa ten mätúci záver z minula a asi na potešenie všetkých fanúšikov to vyzerá, že sa také scény nebudú opakovať. Opäť 3 roviny - 3 dejové línie (Saul;Carrie a The White House). Saul je v pozadí, ale plánovanie je rozumné, aj keď očakávané. Takisto predvídateľná je situácia vrcholných politikov, ktorá sa celá dala vyčítať už z upútavky na túto epizódu. Carrie naopak po dlhom čase prekvapuje a jej nudnejšiu dejovú líniu asi nechá už nadobro pochovanú. Dá sa to pozerať, ale oproti svojim vrcholným epizódam je tento prvok seriálu nemastný-neslaný. ()

Reklama

Reklama