Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Saul Berenson a Carrie Mathisonová letí se speciální jednotkou do Moskvy, srdce nepřátelské rozvědky. Jevgenij se ukrývá v ústraní s klíčovou svědkyní, která může zvrátit komplot proti prezidentskému úřadu USA. Prostředky šetrného diplomatického vyjednávání v tomto případě stačit nebudou a politický i ozbrojený střet je na spadnutí. Prezidentka Elizabeth Keanová má pak být zproštěna své funkce; vyhrocená situace ve Washingtonu zásadním způsobem ovlivní postavení delegace v Moskvě. A mezinárodní skandál na sebe nenechá dlouho čekat. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teprve podruhé v průběhu sedmé sezóny mě opravdu bavilo sledování epizody. I tentokrát měl děj své mouchy, ale ani mi to příliš nevadilo. Tvůrci konečně rozpohybovali pořádnou akci, a hned to bylo znát. Ale nebylo to jen o akčních scénách, kvalitní bylo už jednání obou delegací, tento díl mě bavil. ()

Reklama

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tohle jsme museli čekat celých 10 (víceméně jalových) dílů ? :) Konečně se vrátila trocha té zapomenuté dynamiky, intrik a adrenalinu, i když si zase přiznejme že ta ruská akce byla trošinku pohádkově předimenzovaná a sovětští soudruzi místy jednali jako značně nepravděpodobní free style dementi ... no tak ale aspoň něco ... Zajímavé jak se Claire z ničeho nic zase zázračně a bleskurychle vyléčila skoro až do pozice superwomanky ... ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná ruská akcia na politickom pozadí veľkých hráčov plnom intríg tu fungovala na toľko, až človek na chvíľu zabudol, že séria stále žije z niekdajšej slávy seriálu. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • V čase 37:18 projíždí auta moskevskými ulicemi a na rohu domu je vidět název ulice „Andrássy út“. I další záběry pak prozrazují, že Moskva byla točena v Budapešti. (bearmeedek)

Reklama

Reklama