Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Viceprezident má v nově svěřené funkci napilno a Elizabeth Keanová je nucena zpovzdálí přihlížet vyhrocené situaci v Moskvě. Nakonec se ale sesazená prezidentka rozhodne pro radikální krok, který zvrátí běh událostí na domácí frontě. Mezitím Saul Berenson jen o vlásek unikne ze spárů GRU, naproti tomu je Carrie Mathisonová v Rusku držena v zajetí kontrarozvědky. Pod vedením Jevgenije Gromova si prožije peklo, z něhož, jak se zdá, nebude cesty ven. Jak skončí závěrečný díl 7. řady prestižního amerického seriálu? (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tak to byla šleha na závěr. Tenhle twist se tvůrcům opravdu podařil, díky němu by se dala celá řada sestříhat zhruba na tři smysluplné epizody, škoda, že to nikdo neudělal. Každopádně mě překvapilo, co všechno je možno v dnešní předražené době pořídit za nepatrnou trošku cukru. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslednú epizódu charakterizuje nevyváženosť. Pokračovanie moskovskej akcie poteší, potom nastáva útlm tempa. Od rýchlej akcie a vyjednávania sa presunieme len k vyjednávaniu a vydieraniu politických väzňov. Ešte na pomalšiu notu zahrá dejoví línia Bieleho domu, kde sa snažia tvorcovia diváka predávkovať patriotizmom. Všetko však potom zaklincuje najzásadnejšia veta prezidentkinho prejavu, ktorá svojej postave aj predošlému deju uberá vážnosť a logiku. Pachuť v závere je menšia ako v poslednej epizóde šiestej série, lebo pri skoro až úmyselnom znížení kvality sklamanie v posledných minútach až tak nebolí, no rovnako aj tu ostáva na mieste otázka, s čím tvorcovia prídu nabudúce, keď sa postavy vidia byť už dávno za zenitom. Izrael vyzerá sľubne. Nechajme sa prekvapiť. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm, takhle to mělo běžet od prvního dílu a ne až od jedenáctého ;) (až tedy na tu silně rozpačitou a přiteplenou prezidentskou urinoterapii - nemluvě o tom že díky ní celá ta ruská mise pak jaksi nedávala žádný smysl ?) .Takže zjevně zaděláno na další sérii ... možná by úplně stačilo kdyby měla 3 díly ? :) A soudruha Jevgenije za koule pověsit ! ()

makakus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší epizoda nejhorší sezóny si zaslouží hned dvě hvězdy. Pateticko-blábolivý projev prezidentky, navíc naprosto mimo žánr, byl už jen smutnou tečkou za tímto ročníkem, který si z diváků dělal víceméně legraci. Z hlediska uvěřitelnosti a logiky se to posunulo někam k Aktům X. Naše crazy Carrie už je stejná asi pět let, tak se těšme, jak na nás bude poulit oči za rok z Izraele, nicméně toho prcka prosím její mateřské péče už ušetřete! ()

Reklama

Reklama