Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký poradce pro národní bezpečnost Saul Berenson pokračuje v mírotvorných snahách s využitím všech špionských zbraní, etických i pochybných, co má právě k dispozici. Výsledkem je nadějné rendez-vous s tálibánským velitelem Hajsamem Hakáním, které ale skončí drastickým způsobem a samotnému Saulovi půjde o holý život. Mezitím se bipolární agentka Carrie Mathisonová snaží přesvědčit lstivého viceprezidenta Abdula G’uloma, aby přistoupil na příměří. Během adrenalinové mise narazí na nesmiřitelného kolegu z ruské GRU: jistého rozvědčíka jménem Jevgenij Gromov… (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// A je to tady, už se zase začíná šlapat na plyn. Je to až s podivem, jak moc Homelandu prospívá zasazení na Blízký východ, přitom právě tam by člověk čekal, že už padlo vše podstatné a žádný seriál ani film nemá v tomhle směru jak překvapit. Jenže chyba lávky, Carrie a Saul totiž nejenže dohrávají druhý poločas načatý ve čtvrté (a zatím nejlepší) sérii, ale zároveň rozjíždí hru úplně novou. Hru o mír, který je křehčí než pírko a ostatním velmocem není ani trochu po chuti. Tahle špionážní pecka dostává fakt prvotřídní scenáristickou péči, a je hrozná škoda, že u ní nevydrželo víc lidí. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nevím, tady jsou dvě možnosti. Buď tvůrci seriálu začali něco brát, nebo naopak něco brát přestali, protože se po těch pitomostech, které předvedli hlavně v sedmé sezóně, dokázali zase vrátit k Homelandu, který jsem měl svého času mezi oblíbenými seriály. ()

Reklama

Reklama