Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Saul Berenson se v zajetí snaží přesvědčit přeživšího tálibánského vůdce Hajsama Hakáního, že za neúspěšným útokem na jeho osobu nestáli Američané, nýbrž pákistánská rozvědka ISI. Navzdory silnému podezření o zrádcovství Džalála, svého vlastního syna, dává coby otec potomkovi poslední šanci. Na jakou stranu se nakonec Hajsam přikloní? A bude při Saulovi stát pověstná štěstěna a hbitý jazyk? Carrie Mathisonovou čeká neméně nebezpečný střet. Je totiž znovu kontaktována obávaným agentem Jevgenijem Gromovem, s nímž má společnou, leč nezáviděníhodnou minulost. A Gromov žádá rovnou osobní schůzku, což zdaleka nevěstí nic dobrého. A do celého vražedného divadla začíná jako aktér samozřejmě vstupovat i prezident Spojených států amerických, který si, zdá se, též hřeje ve vlastních řadách hada na prsou. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konecne spionazne hry a protitahy v celej svojej parade na vsetkych frontoch. Som zvedavy, ako sa bude vyvijat linia Gromov - Carrie. Snad to nebude ziadna "tuctovka". Uz vsak trosku tusim, ze prezidentovo PR vo forme priletu a prehlasania zhati iranska tajna sluzba. Ak sa neudeje to, sipim, ze Haqqani bude "odideny" Iranom. Ale to je len divacka spekulacia. ;) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda byla pro mě zatím v osmé sezóně tou nejslabší, přesto se mi jaksi nechtělo jít s hodnocením pod čtyři kousky, protože z toho stále cítím atmosféru, kterou seriál kdysi měl a kterou následně ztratil. Teď mám zase pocit, že se tvůrci pokusili vrátit k původním postupům, a myslím, že se jim to zatím daří. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama