Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carrie Mathisonová je náhle odvolána z terénu. Než stačí popadnout dech, je vojenskou policií předvolána před Saula Berensona, který jí bez okolků oznámí, že jeho maličkost Ralph Warner, prezident Spojených států amerických, za několik hodin přiletí do Afghánistánu, aby zde sjednal příměří se svým protějškem, prezidentem Daúdem. A při té příležitosti projevil Warner osobní zájem setkat se mezi čtyřma očima právě s agentkou Mathisonovou. Mimoto je ale Carrie požádána o pomoc při pákistánském únosu, a to zrovna v době klidu zbraní. Ten nebude mít dlouhého trvání, o což se postará šokující zvrat, který řádně zamíchá všemi kartami. Zůstává otázkou, kdo tu třímá eso v rukávu. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dojemné návštěvě soudruha prezidenta, jeho silně profesionální ochrance a skvělém plánovacím týmu (se divím že tam nepřišel rovnou pěšky s batůžkem). Velmi realistické :) Člověk pořád čekal kdy se ta idylická prvomájová oslavná party nějak povinně zvrtne a nezklamalo to :)) Teď se všichni jistě pevně semknou a nastane ukrutný antimazec ve jménu vlasti. Státní vyznamenání a slíbená medaile za vynikající práci tím pádem ovšem asi nebudou, no ... ještě budeš muset, Carrie, trochu zamakat. A třeba pak budeš mít po naléhavých schůzkách s lokálními informátory aspoň malou chvilku odskočit si například na dcerčinu svatbu a po 20 letech se s ní pozdravit (pokud do toho něco urgentního nepřijde). ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kazdy z nas urcite kazdu minutu cakal, kedy sa ta idyla nejakym sposobom narusi....ked sa to nakoniec stalo a vediac, ze ani Iran nemal potuchy, co sa chysta, cynicky som si pomyslel, ze holt Haqqaniho "klud zbrani" sa nedostal ku vsetkym pesiakom v horach (niet signalu ;)). Logickych prehmatov v tejto casti si vsak dovolili asi az prilis. Slabe stvorhviezdie. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Se čtvrtou epizodou jsem nebyl zase až tak nespokojený, mé hodnocení je o hvězdičku nižší, protože mi vadilo, jak tady tvůrci zmrzačili chudáka logiku, už na tom byla skoro tak jako já. Když si vzpomenu, jak se při návštěvě amerického prezidenta v Praze zavařovaly i poklopy od kanálů, a tady scénárista ve válečné zóně vyčlenil k jeho krytí jeden vrtulník, jehož posádka si ani nevšimne, že střežený objekt zmizel neznámo kam... Vtipné. Asi. Nebo ani ne? ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama