Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Veškeré snahy a dohody doslova ztroskotaly, a to do hrozivé podoby dvojitého atentátu na prezidenta Spojených států amerických i Afghánistánu. Neznámí útočníci v terénu sestřelili vrtulník s vrchními představiteli obou zemí. A právě k místu nehody se do okupovaného území snaží dostat americká vojenská jednotka, aby zjistila, zdali někdo nepřežil a případně zajistila důkazní materiál, jenž by zrádce mírových jednání usvědčil. Saul zatím dělá vše pro to, aby oddálil mezinárodní skandál, a v Bílém domě začíná horlivé převlékání kabátů. A špionka Carrie Mathisonová je na stopě tajemných příčin celého konfliktu… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proti předchozímu dílu jsem u páté epizody mohl přidat na hodnocení; logika tentokrát neutrpěla tak těžké rány (nebo jsem si jen zvykl), tvůrci přidali na napětí, o akci to platí dvojnásob a teď už mě jen zajímá, který z obou nových prezidentů z toho všeho vyjde jako větší hňup. Osobně sázím na Amíka. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb jak se dojemná globální radost může dokonale pos*at po všech stránkách. Tak aspoň bude zbylých 7 dílů co napravovat a možná to nakonec dobře dopadne ? :) (můžeme třikrát hádat). "We are out of time", cedí Saul mezi zuby už tak po patnácté během seriálu ... Tak ona si ale rázná Carrie se vším vždy neomylně poradí, že? No worries. Veselá příruční vojenská družina už bohužel ne... (až na IT klepáče po hlavě, který to nakonec i s oranžovou krabičkou určitě dá). Zdalipak to sledují i v opravdovém Bílém Domě a upřímně se těm naivním výplodům a situacím smějí ? I když tentokrát to konečně bylo aspoň trošku pif paf zábavné - a skoro za čtyři ;) ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vsade napatie. To, co sa javi ako "nahoda" v prvych okamihoch patrania, ako nahoda vyzera i nadalej. Haqqani varovany Saulom sa dava na utek, novy prezident sa vsak chopil iniciativy a verejne vyhlasuje taliban za vinnika a poriada na Haqqaniho hon. Zatial lucker Max, ziskava v poslednych sekundach ciernu skrinku a obe "crash-site" su po tazkom rohodnuti viceprezidenta znicene, aby sa k nim nedostali talibanci. V poslednych sekundach, s Carrie na telefone, stoji Max pred hlavnou ozbrojenca. Velmi slusna epizoda. 85% ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najakčnejšia a doteraz najnapínavejšia epizóda série, ktorej by však v tej akcii prospelo viac epickosti. Takto ponúka síce slušnú akciu, ale vďaka nehýbaniu sa z jej miesta nemá kultové scény. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama