Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco si Afghánský prezident G’ulom a americký prezident Hayes podávají ruce, krveprolití mezi Afghánistánem a Pákistánem je na spadnutí. Zřejmě křivě obviněný velitel pákistánských sil, Chalífa Hajsam Hakání, je předveden před válečný soud, zinscenované divadlo režírované G’ulomem. Americký poradce pro národní bezpečnost Saul Berenson marně hledá v Kábulu spojence, a přitom ztrácí veškerý dosavadní vliv i na Bílý dům. A odpadlice Carrie Mathisonová je na vlastní pěst v terénu, když pátrá po uneseném Maxovi Piotrowskim, jehož černá skříňka může zvrátit veškerý koloběh událostí. Má to ale jeden háček – musí vzít zavděk společnost a kontakty nepřátelského agenta z GRU, Jevgenije Gromova, přestože nejen on, ale také Carrie je na černé listině FBI i CIA. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda nebyla ani zdaleka tak akční jako pátý díl, přesto se mi zatím z osmé sezóny líbila nejvíc. Společně s pořádnou dávkou napětí přinesla typický Homeland, v němž se Carrie snaží dosáhnout svého cíle, ať to stojí, co to stojí, Saul se snaží uzavírat nemožné dohody, jen Brodyho nahradil afghánský Sandokan. Dobře se mi na to dívalo a bavil jsem se. ()

Reklama

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když se Carrie opět místy chová jako iracionální kravka, (zamilovaný?) Jevgenij překypuje laskavou trpělivostí a poskytuje veškerou dostupnou a nezištnou asistenci ... Odpudivý padouch Glum stoupá strmě do výšin (o to větší bude zasloužený pád?), Saulovi se šišlavé zákulisní intriky nedaří (uvidíme jak dopadne chudák polepšený Bin Ladin) a pokakánek US nový prezident všechno přihlouple kazí ... hmm, not good... Ale není to nic proti tomu že na další díl musíme čekat zase týden ... to to nemohli vyplivnout naráz a nedělat s tím takové drahoty ? :)) ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Séria sem dotiahla Hugha Dancyho, ako krvilačného poradcu amerického prezidenta. Škoda, že až teraz. Tomu človeku sa dá veriť asi všetko a od prvého jeho výrazu v prvej scéne s ním viete, že to bude zážitok a v úlohe sa nečrtá nič podobné jeho asi životnému výkonu Willovi z Hannibala. Inak ide o veľmi napínavú epizódu, v ktorej sa hovorí o rozlíšení slabých a silných politikov, akcia a nepokoje visia na vlásku a divák hltá každú minútu. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zobrazeny serialovy americky prezident mi v mnohom pripomina aktualneho, Trumpa. Cim asi....Zaujimavy a napinavy diel. V priamom prenose bolo vidno, ako jedina zmienka vyjadrujuca nesuhlas k protistrane sposobi az preventivnu vymenu sudkyne a stavke na "istotu". Max-ovi isto nik nezavidi. Ze na spolupracu so Soulom pristupila i nekompromisna iranska kocka z tajnych sluzieb som netusil. Rovnako mi pride divna i Jevgenij-ova ochotna spolupraca, zeby fakt city?. Moznoze ho Moskva nicim nepoverila a tak ma volnu ruku v akomkolvek snazeni. ;) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama