Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na afghánsko-pákistánských hranicích přituhuje. Zatímco Pákistán rozestavuje atomové hlavice, prezident Benjamin Hayes dává ultimátum na vydání extrémisty Džalála Hakáního, který rozvrátil mírová jednání svého otce a chystá odvetnou akci, jež si vyžádá další oběti. Agentka Carrie Mathisonová, zrazená ruským špionem Jevgenijem Gromovem, se rozhodne vydat do rukou FBI a CIA, zatímco se zaplétá do vysoké politiky, sahající až do moskevského Kremlu. Přitom zjistí, že za zabitím amerického a afghánského prezidenta nestál Hakání, ale velmi pravděpodobně pouhá mechanická závada. Její honba za důkazy si ale žádá oběť jinou: zrazení neotřesitelné důvěry mezi ní a Saulem Berensonem. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z desáté epizody jsem měl mnohem lepší pocit než z předchozího dílu. Nevím jistě, jestli chtěli těmito politickými hrátkami tvůrci upozornit na ruskou hrozbu, ale víc než Rusové nebo Tálibán mě po větší část osmé sezóny děsí ta tupá loutka v pracovně, kterou se architektům nepodařilo udržet okrouhlou. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm, takže minule započatá telenovela se zatím překvapivě odkládá na neurčito ? A vypadá že všechny palčivé světově destruktivní problémy Carrie úspěšně vyřeší až tak v 54. minutě 12. dílu :)) Do té doby samé nové nečekané zvraty a závažné dramatické komplikace (včetně mohutného bum bum a 40 panen) ... Mladý Kvakani by tedy zasloužil hodně silně přes držku... Snad se budou s Glumem držet za ruce u posvátné gilotiny :) "Haló, zdravstvujtě - ne, nic nemáme, o ničem nevíme a ta cena bude velmi vysoká". Jinak je pěkné že pro jednu sprostou podezřelou agentku vypraví USA soukromé letadlo ... ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama