Reklama

Reklama

Good Neighbours

všechny plakáty
Trailer

Mladá Louise (Emily Hampshireová) a hendikepovaný Spencer (Scott Speedman) na invalidnom vozíku bývajú v susedných bytoch jedného domu v Montreale. Obaja pozorne sledujú prípady vrážd, ktoré sa stali v neďalekom okolí. Keď sa do domu prisťahuje nový nájomník Victor Spiegelman (Jay Baruchel), všetci traja sa spriatelia. Vrážd v okolí domu neustále pribúda, a tak sa susedia dohodnú, že z bezpečnostných dôvodov budú nejaký čas bývať spoločne. Čím dlhšie však spolu žijú v jednom byte, tým viac o sebe zisťujú. Spoznávajú tajomstvá, ktoré si každý z nich priniesol zo svojej minulosti. Zdanlivé bezpečie spoločnej domácnosti sa pomaly mení na šokujúcu hrôzu, ktorú by nikto z nich nečakal ani v najhoršom sne. (TV JOJ)

(více)

Recenze (6)

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně divná podívaná takřka ve všech směrech. Upřímně řečeno - nebavilo mě to. Jako thriller selhává tento film vlastně úplně, po napětí zde není ani stopy a atmosféra je kvůli tomu rovněž tatam. Jakoby každá složka v procesu výroby dělala na jiném filmu - herecké výkony jsou chvílemi jak z komedie, naprosto neodpovídají situacím, nevhodná hudba hraje v nevhodných chvílích a především to celé nemá žádný směr. Aby mě "Dobří sousedé" dostali, museli by být buď podstatně serióznější a vkusnější, nebo mnohem, mnohem šílenější. A hlavně by nesměli nudit. ()

Disease 

všechny recenze uživatele

Thriller ani omylem vzhledem k absenci napětí. Spíš bych si to dovedl představit jako celkem dobrou divadelní hru. Líbil se mi výběr skladeb v soundtracku. V podstatě příjemná záležitost na jedno použití, ale nic světoborného. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Když vedle sebe bydlí sériový vrah, příležitostná vražedkyně a jeden idiot, nemůže to dopadnout moc dobře. Tenhle film je dost zvláštní, a celkem i zábavný. Škoda pár scén, které jsou už příliš divné. Shazují tím celý film o třídu níž. Ale jinak je to celkem drsárna, hlavně Spencerův neustálý lehký úsměv :-D Pro mne by mohl být závěr klidně ještě šílenější, ale i tak, celkem fajn film. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s názorem, že by to spíš fungovalo jako divadelní hra než jako film. Protože ve filmový podobě je to nicneřikající dílo o třech divnejch sousedech. Celou dobu jsem se dost nudil. Menší rozpočet byl znát na výpravě, která se vlastně jinam, než do pár bytů, nedostala. Druhou hvězdu dávám hlavně za nečekaně povedený a trochu zábavný finále, jinak bída s nouzí. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Reklama