Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sociální pracovník přichází do Gruova domu zkontrolovat, jestli je vhodný pro výchovu dětí. Margo, Edith, Agnes a mimoni se musí postarat, aby vše dobře dopadlo. Pouští se tedy do rekonstrukce ve velkém stylu. Podaří se jim včas proměnit hrůzostrašný dům v domeček plný hraček? (Pethushka)

Recenze (62)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Velice originální postavičky s originálním námětem na zpracování. Škoda jen, že Despicable Me už není taková zábava, protože film by měl být samotný vrchol celého nápadu. Tady ale zůstanu spíše u tohoto čtyřminutového kraťasu. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavný bonusový kraťas od tvorcov Despicable Me. Parádna animácia predstavujúca úpravu nebezpečného domáceho interiéru Minionmi a adoptovanými dcérkami v ktorom býva Gru, na bezpečné a roztomilé prostredie pre deti. Veľká škoda, že sled týchto scén nebol použitý vo filme, ktorému by hodnotu zábavnosti určite zvýšil. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas mohl přece klidně být v samotném filmu - třeba po titulcích. Dobré, ale není to vážně spíš vystřižená scéna? ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Další z řad povedených krátkometrážních snímků, týkající se jednoho z nejlepších animovaných filmů světa, Já, padouch, kde se o veškerou zábavu postarají úžasní malí mimoňové. V tomto čtyřminutovém snímku, kde se mimoňové společně s Margo, Edith a Agnes musí během chvíle postarat o velkou rekonstrukci domu, kvůli příchodu sociálního pracovníka mimoňové opět jako v každém celovečerním či krátkometrážním snímku dominují. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu nemá chybu:-D je to bezvadný bonusový kousek k příběhu pana Gru. Mimoňové jsou zábavní a vtipní. A nápad se sociálním pracovníkem je prostě super. 4 minuty ale já byl ohromen. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Bývá tomu u animáků často, kdy se postavičky ze stínu dostanou na výsluní. Příležitost jim nabízejí kraťasy, které se svým celovečerákům minimálně vyrovnají, a mnohdy je i předčí. Další epizodu, Home Makeover řadím na pomyslné druhé místo. 75% ()

packa 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, mně tento kraťas přišel mnohem vtipnější než celovečerák Despicable Me. Z toho usuzuji, že tvůrci "umějí"... když se jim chce a nebo když se nenechají svázat konvencemi a tvoří čistě pro radost. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Boží! Mimoni rekonstruují dům, aby návštěva sociálky souhlasila, že je vhodný pro děti, takže hurá malovat dům na růžovo:D ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Vtipný kraťas o tom, jak Mimoni dělají z Gruova strašidelnýho domu ideální domek pro děti. Některý nápady jsou skvělý :-) ()

Reklama

Reklama