Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sociální pracovník přichází do Gruova domu zkontrolovat, jestli je vhodný pro výchovu dětí. Margo, Edith, Agnes a mimoni se musí postarat, aby vše dobře dopadlo. Pouští se tedy do rekonstrukce ve velkém stylu. Podaří se jim včas proměnit hrůzostrašný dům v domeček plný hraček? (Pethushka)

Recenze (62)

charlie_ando 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru nejpropracovanější a nejpovedenější ze tří kraťasů, které byly stvořeny jako bonus pro prvního Padoucha. Kouzelné holčičky Margo, Edith a Agnes společně s mimoni se pustí do renovace Gruova strašidelného domu tak, aby se z něho stalo útočiště se značkou children friendly. Celé je to napěchované povedenými gagy a milými vtípky. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Další z řad povedených krátkometrážních snímků, týkající se jednoho z nejlepších animovaných filmů světa, Já, padouch, kde se o veškerou zábavu postarají úžasní malí mimoňové. V tomto čtyřminutovém snímku, kde se mimoňové společně s Margo, Edith a Agnes musí během chvíle postarat o velkou rekonstrukci domu, kvůli příchodu sociálního pracovníka mimoňové opět jako v každém celovečerním či krátkometrážním snímku dominují. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Další z kraťasů od Despicable me. Tento slabší, sice zábavný, to nepopírám, mimoni parádní jako vždycky, ale Banana je mnohem lepší a zábavnější. Trošku předvídatelné, protože když sociální pracovník odcházel, bylo jasné, kdo bude za dveřmi. Ale paráda bylo, jak byl Gru šťasten, že prošel a pak omdlel "Asi se mu to líbí":) ()

Hermi14 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem, kolik vedlejších postav z animovaných filmů dnes dostává prostor v kraťasech, ať už to jsou tučňáci z Madagaskaru, veverka z Doby ledové, Maximus a Pascal z Na vlásku, nebo právě mimoni z Já padouch. Ten prostor si jistě zaslouží a jsem rád, že ho dostávají, protože paradoxně kolikrát tyto kraťasy předčí své "mateřské" filmy, což sice není úplně případ tohoto dílka, ale na druhou stranu si mimoni vysloužili svůj celovečerní film a na ten jsem opravdu zvědavý. Doufám, že se dobře pobavíme. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama