Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak z názvu patrno, středobodem tohoto animovaného snímku je banán. Toto ovoce se náhle objeví v malé továrně, jejíž zaměstnanci jsou po ovoci jako diví. Proto se rozjíždí třeskutá naháněcí akce, protože banán chce ochutnat každý. (Sfinkter)

Recenze (108)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší ze tří kraťasů k prvnímu dílu Despicable Me. Minioni se honí za banánem. :) ~(3,9)~ ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Banana? Neskutečné jak mě během čtyř minut dokázali pobavit malí, žlutí mimoňové, kteří se hádají o kus ovoce. Zaručeně to nejlepší od mimoňů! Mmm Papl. Ouuu, Papl? - Papl, Papl, Papl, Papl, Papl, Papl, ... :-D ()

predators 

všechny recenze uživatele

Bývá tomu u animáků často, kdy se postavičky ze stínu dostanou na výsluní. Příležitost jim nabízejí kraťasy, které se svým celovečerákům minimálně vyrovnají, a mnohdy je i předčí. Epizoda Banana z Despicable Me tomu budiž příkladem. 80% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Je to sice moje nejoblíbenější ovoce,ovšem já mám rád,když má animák nějaký smysl,či zajímavý podtext,tady stovky žlutých kuliček honí v továrně jeden bananán a mají kliku,že jsou při tom celkem vtipní.60% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Já si moc na banány nepotrpím, což se však nedá říct o těchto malých žlutých fazolkách(?) z Despicable Me (jenž jsem bohužel zatím neviděl). Opravdu humorné! ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si že ti žlutí fazoláci měli největší potenciál z celého filmu. Takže za tento bonus jsem vděčný. ()

Reklama

Reklama