Reklama

Reklama

Vstupní školení

  • USA Orientation Day

Krátký film poskládaný z několika vtipných scének, v nichž hlavní roli hrají mimoni z filmu Já, padouch. (TwoFace)

Recenze (43)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Stejné postavičky jako ve filmu Despicable Me. Problém tohoto animáku mi ale přijde v tom, že si tvůrci jen zkouší, co dokáží. Žádný zajímavý a originální příběh, prostě jenom směska bláznivých mini-scének, které pobaví, ale hned na ně zapomenu. O tom ale podle mě krátké animáky nejsou. Stačí si vzpomenout na veverku z Doby ledový. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tenhle je z "mimoňských kraťasů" určitě ten nejnudnější. Šedá atmosféra mi k roztomilým chcetacím, žlutým zvířátkům prostě nejde. Tenhle kraťas je zhruba na úrovni filmu. Home makeover a Banana jsou lepší než film. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

O čom asi bude tento krátkometrák s priliehavým názvom ? Tri žalude idú do kina na Gay film plný Ga(y)dventure a Gay-vil ??? ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Mimoňi, no nemilujte je, kord jejich praštěné příhody v jedné praštěné továrně! Zrovna tento krátkometrážní snímek mě neoslovil tolik jako jiné (podle mého) kvalitnější kousky, ale přesto jsem po stránce komické rozhodně spokojen. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Bývá tomu u animáků často, kdy se postavičky ze stínu dostanou na výsluní. Příležitost jim nabízejí kraťasy, které se svým celovečerákům minimálně vyrovnají, a mnohdy je i předčí. Třetí epizoda, Orientation Day už tak vtipná není, ale i tak jsou ti žlutí marchmalouni zlatí. 60% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Ani názorné a poučné instruktážní video o nebezpečenstvím v Gruově továrně nedokáže odvrátit další možnou katastrofu, když jsou na scéně poplašení a chaotičtí mimoni. Tady platí jednoduchá rovnice: mimoň + bomba = hodně velký problém. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Krátké video natočené ve stylu dokumentárních videí z 50. let na téma, jak neupustit bombu :-) Ale to by to samozřejmě nesměli být mimoni, aby se drželi instrukcí :-) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Mimoni pobaví vždycky, ale tady to nebylo až tak zajímavé. Pouze poslední minuta byla super, bezchybná. Celý zbytek byl jen výplň, jak ji uvést, aby nebyla bez kontextu. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Instruktážní videa mají pomáhat, ale to by se na něj nesměli dívat Minions, pak to dopadá přesně takhle, přesto je to hezké :) ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas nemá v podstatě žádný příběh, ale nad těmi žlutými potvůrkami se prostě musíte rozplývat :). ()

easaque 

všechny recenze uživatele

další krátký bonusový animák [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Reklama

Reklama