Reklama

Reklama

Wigiilbal pongnyeonbilla

(seriál)
  • Jižní Korea 위기일빌 풍년빌라 (více)

Obsahy(1)

V starej vile v centre Soulu, ktorú majú čoskoro zbúrať, dochádza k záhadnej samovražde. Dedičom obrovského majetku má byť Bok Gyu, muž, ktorý ani netuší, že má niečo zdediť. Čaro tejto veľkej sumy peňazí spustí rad udalostí do pohybu. Mnoho obyvateľov, ktorých túžbou je získať toto dedičstvo akýmkoľvek spôsobom, je totiž zapojených do siete zákerných podvodov. (ČSFD)

(více)

Recenze (3)

dawe04 

všechny recenze uživatele

Je to tajemné, vtipné, romantické, akční, překvapující...všechny tyto elementy má Harvest Villa. A to nejlepší i to nejhorší. Já jsem se bavil a to především díky naprosto dokonale vybraným hercům. ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

První, řekla bych polovina, se nese v duchu komedie, člověk se tady setká hned s několika podivně bláznivými osobnostmi :-) Začátek je jednoduchý Oh Bok Gyu má poklidný život, až se jednoho dne objeví krásná sousedka a on se zamiluje... zatím to vypadá jednoduše, že se bude hrát o lásku, ale pak do toho vstoupí dědictví v podobě hromady zlata a začíná se to pomalu, ale jistě zamotávat. Všichni totiž, jak jinak, chtějí zlato. Samotná honba za zlatem si vyžádá hned několik obětí, čehož se tady režisér vůbec nebál. V průběhu sledování se člověku neustále noří otázky: Kdo z nich je vrah? Co má v plánu? Dá se mu/jí věřit? Tak ten/ta to snad neudělal/a? ... aspoň já měla otázek víc než dost. Protože je jich hodně, kteří mají temnou minulost a možná i přítomnost. Napětí rozhodně nechybí, nečekané zvraty, ale i zábava. Myslím, že 4* si zaslouží. Já osobně mám velkou slabost pro to úžasné charisma tatíka gangstera :-). ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Potřebovala jsem několik dílů, abych tomu přišla na chuť. Jinak pojato, než-li je zvykem. Komedii jsem našla až v dílech kdy děj přecházel v drama a následné rozuzlení, takže vtipu jsem moc nedostala. Nemastné, neslané. Znovu už bych nekoukala. ()

Reklama

Reklama