Reklama

Reklama

Organický chemik z Los Angeles Andrew Brewster (Seth Rogen) vrazil své životní úspory do vývoje a nyní uvádí na trh ekologický, účinný a pro životní prostředí bezpečný domácí čisticí produkt. Přes tyto atributy má problémy s jeho prodejem distributorům a maloobchodníkům. Naplánoval si obchodní cestu přes celou zemi s cílem vytvořit prodejní místa pro různé společnosti, počínaje New Yorkem a končíc Las Vegas. Během svého pobytu v New Yorku se Andy chce zastavit  v New Jersey u své matky Joyce (Barbra Streisand), se kterou se moc často nevídají. Nechce jí říkat o svých prodejních neúspěších, protože ví, že se to neobejde  bez připomínek. Joyce zaměří pozornost na to, že Andy nemá přítelkyni a že jeho život postrádá romantiku. Joyce ovdověla, když mu  bylo osm a nikdy se už nevdala, ani nikoho neměla. To zase trápí Andyho. Rozhodne se nakonec matku vzít na cestu s sebou. Osm dní, tři tisíce mil a jedna matka - to udělá s  výletem divy. Čím dál jedou, tím víc se sbližují... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (116)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $37,134,215Tržby Celosvetovo $41,300,000Tržby za predaj DVD v USA $6,465,742 //počet predaných kusov 360,874║ vrcholová dôchodcovská nuda, na vyše svojou ukecanosťou otravná /20%/ ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Mám podezření, že nízké hodnocení pochází od zklamaných fanoušků Rogena, což je škoda, protože v téhle komedii jde o jiný humor a předpojatost v hodnocení je docela nefér. Občas připomene "Lepší už to nebude", jen scény a dialogy nejsou tolik vypiplané. Tady se sází spíš na improvizaci a chemii ústřední dvojice (která funguje více, než dobře). Nenáročný, úsměvný film, který ve vás možná nechá pocit, že byste měli vzít svoji mámu na dovolenou, dokud to ještě jde. 4* ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Jeden z najslabších Rogenových filmov. Už samotný námet je podpriemerný. Úpenlivá starostlivosť matky o syna nemá čo také zaujímavé ponúknuť. Rogen tu hrá priemerne, bez tradičnej vtipnej, charizmatickej "Rogenovštiny". To čo robí Rogena Rogenom sa tu jednoducho stratilo. Situáciu trocha zachraňuje B. Streisandová, ale na priemer to nestačí. Celkový dojem z filmu je šedivý ako skapatá myš a nemôžem sa ubrániť pocitu zbytočnosti. U Rogena celkom nezvyčajné, sklamanie je preto na mieste. 30/100 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Miluji trapné okamžiky a tak je Výlet s mámou ideální film pro mě. No spíš vlastně nenávidím trapné okamžiky a tak mne tento snímek moc nezaujal. Obsahuje totiž jen spoustu neoriginálních keců a lehce předvídatelných trapností a těch pár vtípků to nezachrání. Přesto odvážně uděluji i druhou hvězdu za jeden okamžik plný pozitivní energie, který mne v závěru zaskočil. Kdo však rád cestuje se svou matkou v autě a poslouchá přitom cédéčko o hermafroditech, ten bude s hodnocením určitě někde jinde. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Seth Rogen představuje záruku jistého druhu kvality. Člověk je zaskočen, když film s Rogenem tyto kvality postrádá. Prdící, hulící a slovní humor se rdí úctou k monumentu nejošklivější ženy na světě, Barbry Streisand. Její sklon k nesnesitelnému patosu kalí každý opatrně se nasouvající pokus o sic těžkotonážní, ale ne vždy hloupou komiku, a může ve výsledku za film, který se neobstojí ani v zasmrádlém chlívku post-pubertální komedie. Kdyby kdokoliv soudný stál o sondu do problematiky komplikovaných vztahů mezi matkami a syny, nevolil by ani Rogena, ani Streisand, jejíž pokusy o hloubku dosahují v nejlepších okamžicích úrovně jednostránkového článku v časopisu Psychologie (Pán přílivu se mi v osmé třídě ZŠ docela líbil - ano, takoví jsme byli), a dost možná bych se úplně vyhnul americké kinematografii vůbec. Těch několika dobrých fórů je ovšem škoda: [Na matku konzumující v posteli M&M] What are you chewing? A marbel? ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Marketingové oddělení společnosti Paramount si bylo tak jisté, že Barbra Streisand obdrží za svůj výkon nominací na Zlat ý glóbus, že natočili krátkou zprávu s gratulací a uveřejnili ji na internetu krátce před tím, než byly nominace vyhlášeny. Poté, co se nominace vyhlásily a Barbra nominaci neobdržela, video bylo staženo. (..Lucas..)
  • Součástí soundtracku je píseň od česko-angolského zpěváka Bena Cristovaa "I Need A Dollar". (tomajana)

Reklama

Reklama