Reklama

Reklama

Organický chemik z Los Angeles Andrew Brewster (Seth Rogen) vrazil své životní úspory do vývoje a nyní uvádí na trh ekologický, účinný a pro životní prostředí bezpečný domácí čisticí produkt. Přes tyto atributy má problémy s jeho prodejem distributorům a maloobchodníkům. Naplánoval si obchodní cestu přes celou zemi s cílem vytvořit prodejní místa pro různé společnosti, počínaje New Yorkem a končíc Las Vegas. Během svého pobytu v New Yorku se Andy chce zastavit  v New Jersey u své matky Joyce (Barbra Streisand), se kterou se moc často nevídají. Nechce jí říkat o svých prodejních neúspěších, protože ví, že se to neobejde  bez připomínek. Joyce zaměří pozornost na to, že Andy nemá přítelkyni a že jeho život postrádá romantiku. Joyce ovdověla, když mu  bylo osm a nikdy se už nevdala, ani nikoho neměla. To zase trápí Andyho. Rozhodne se nakonec matku vzít na cestu s sebou. Osm dní, tři tisíce mil a jedna matka - to udělá s  výletem divy. Čím dál jedou, tím víc se sbližují... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (116)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Je to takový ten film pro obézní pětatřicetileté hochy s masivní pleší, kteří stále bydlí se svoji dvaašedesátiletou matkou ve velkém 1+kk. Máma co dobře vaří, pere a večer se taky ráda dívá na ordinaci a gympl by rozhodně za nic jiného nevyměnili. I když je jejich společenský a sexuální život více uzavřený a monotoní, vždy vstávájí z postele pravou nohou.....dost blbostí!! Film se dosti táhne a místy mě i dost nudil... Upřímně mě to mamánkovství na příč spojenými státy moc vtipné nepřišlo. Situace mezi matkou a synem je zbytečně vyhrocená a řeší se věci, které mezi sebou máma a syn vážně nikdy neprobírají, Za tento uzývaný pokus dávám dvě hvězdy... ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Roadmovie s Rogenem, co se drží při zemi a Streisand, co se snaží být relativně snesitelná. Koukat se na to dá, zařadil bych to někam mezi oddychové věci co si člověk pustí k sobotním domácím pracím. Ale jako samostatný snímek to kulhá. Proč? Protože je to slabé, nemastné, neslané, tak nějak... obyčejné. Nejde o to, že by to byla nějaká blbost, šáhlý až za hranici pochopení. Naopak, Guilt Trip je takový... všední, normální, obyčejný a na nic moc víc si nehraje. Na jednu stranu škoda, protože je to takhle průměrné, na druhou stranu toho potenciálu tam opravdu moc není, takže je fajn, že to dopadlo alespoň takhle - pokud se k tomu člověk nějak nachomýtne, nebude trpět tak, jak tomu bývá v mnoha jiných případech podobného ražení. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatná oddychová komedie, která je na "rogenovku" překvapivě poměrně slušná a tedy nepřekvapí fakt, že to není žádná velká jízda napěchovaná fóry, ale spíše je to taková poklidná road-movie. Nejedná se o nic objevného, ale člověk si z toho odnese dobrou náladu - a to nejen díky miniroli Yvonne Strahovski. ()

Dixieboy 

všechny recenze uživatele

No... občas jsem měl chuť na Barbru křičet "už zmlkniiiiii", ale ve výsledku byla děsně roztomilá :) Nevím, čím to, ale tak nějak mě napadlo, jestli bych přežil takový výlet se svojí mámou a myslím, že nejen přežil, ale ještě by byla i prdel:) Každopádně... tohle není nikterak náročné, ale příjemně se na to kouká a tu a tam se i člověk zasměje :) ()

departed 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal, tak jsem na to koukl jen kvůli Yvonne. K mému zklamání se tam však objeví jen tak na tři minuty (za to palec dolu). Ovšem k mému překvapení se z filmu nakonec vyklubal docela zajímavej počin. Humor není ulítlej, ani fekální (Streisandka si neusírá na veřejnosti a Rogen se kvůli tomu necítí trapně apod.), chemie mezi hlavní dvojkou funguje, je to uvěřitelný a v některých pasážích dokonce i jak ze života, i přesto, že je to celý natočený spíš v odlehčenější atmosféře. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Marketingové oddělení společnosti Paramount si bylo tak jisté, že Barbra Streisand obdrží za svůj výkon nominací na Zlat ý glóbus, že natočili krátkou zprávu s gratulací a uveřejnili ji na internetu krátce před tím, než byly nominace vyhlášeny. Poté, co se nominace vyhlásily a Barbra nominaci neobdržela, video bylo staženo. (..Lucas..)
  • Ve scéně, kdy Andrew (Seth Rogen) a Joyce (Barbra Streisand) odchází z domu, kde bydlí syn Andyho, je možné v pozadí vidět dům, kde byl natáčen seriál Čarodějky (od r. 1998). (Falstad)

Reklama

Reklama