Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1942 vidělo mnoho obyvatel na nebi UFO. O několik desítek let později se mimozemšťané vracejí, aby ovládli naší planetu. Dovede lidská rasa odvrátit jejich útok? (pavels94)

Recenze (51)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Po megashitu Megapiranha vyrukovalo studio (pardon jedna nízká chatrč s jedním psacím strojem, co ani nezazvoní, když se blíží konec řádku) Asylum s napodobeninou Světové invaze. Ty vole. Ty krávo. Ty Asylume. To je zase hromada zhovadilostí, příšerností a ještě příšernějších příšerností. Máme tu stíhačky, co startují z polní cesty, vojenskou základnu, co vypadá třikrát hůř než zřícenina Trosky, ženského Deadpoola a samozřejmě ty nejlevnější vizuální efekty, co kdy byly k dostání. Když si koupíte k jídlu tuňáka v konzervě, jedno rajče a žitný chleba, máte dobrou večeři. Asylum za stejné peníze natočilo tohle. Nic z toho, co zde uvidíte, nevymyslel normální člověk. Pane Atkinsi, mohl byste mi říct, co máte dnes k večeři?? ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tak toto dílo Asylum naprosto "zabilo." Na tuto verzi Bitvy o Los Angeles jsem se docela i těšila. A to nejspíš hlavně díky excelentnímu plakátu. Jakmile se vám dostane tvorba tohoto studia před zraky, spatříte v jejich tvorbě možná nějakou škodolibou radost a výsměch, stejně jako zvrácený obdiv tomu, co za neuvěřitelné kousky dokáží jeho kreativní pracovníci vytvářet:) Ale Bitva o L.A. byla skutečně velmi velká bída a nepodařené na tomto filmu bylo snad vše. Možná to na mě bylo příliš akční, jen se stále střílelo, takže postupem času už to přestávalo být i jakkoli inovativní, a stejně to děj nikam neposunulo. Vetřelec v podobě pilota, který přiletěl někdy z roku 1942, hlavní hrdinka, která si zřejmě hrála na "Nevěstu krví zbrocenou", hrouda laciných triků, špatných či nelogických scén a podobně "kvalitních" dialogů. Tuto bitvu Asylum nevyhrálo. "Vypadají jako světlušky." - "Cože?" - "Vždyť víš, ty v bažinách, co samy svítí," "Musíš se uklidnit a vnímat tu loď." :) ()

topr harley odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná napodobenina velmi známého filmu, který nemusím ani zmiňovat. Sice mám filmy od Asylumu zvrhle rád ale měli by raději zůstat u digitálních příšer, to má alespoň styl. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem nedávno Atkinse obhajoval tak ted ho musím trochu zchladit. On dokáže udělat pár zábavných béček, ale taky dokáže udělat pár sraček. Jako třeba tohle, nejenom že to nudí a je to blbý ale je tu prostě až moc vidět jak narychlo to je spíchlý. Ne že by originál byl o moc lepší ale tohle vypadá daleko hůř. Navíc chování postav je fakt na facku. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ha ha, Asylum rulezz. Sem tam počítačový trik a mezi tím hafo pitomých keců lidí, co se tváří, jakože mají zácpu. :) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Toto viac mockuje INDEPENDENCE DAY ( v dnešnej dobe sa už nepoužívajú slovenské výrazy, tak sa asi budem musieť prispôsobiť ), než WORLD INVASION : BATTLE LA. Aspoň svojím pohľadom a vyznením. A ešte ku tomu tu máme nejakého, z minulosti prileteného kapitána Rogersa! Toho Kapitána Rogersa? Stevea Rogersa? Našťastie nie! Ide o nejakého čurák@, ktorý ponúkne jeden z mnohých geniálnych zvratov v tomto spektákli. Takže zbrane do ruky ( aspoň pol litra domácej ) a hor sa do boja ( s vlastným svedomím )! ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum obecně vždy pracuuje s hodně mizerným rozpočtem, který je vždy vidět úplně všude - v hercích, námětu, scénáři, lokacích, kulisách, režiséru, hudbě, kameře, technice, cateringu, ve všem. Ale tady, tady je to vše umocněno na desátou. Neuvěřitelné dialogy, naprosto zhmotnělý kreténismus. Asylum. ()

Dubro odpad!

všechny recenze uživatele

Babrák Mark Atkins to natočil tak zúfalo, že náhodnému divákovi pri preklikávaní tejto skládky padne sánka a zdvihne sa mu žalúdok. Slabšie povahy môžu dokonca ovracať svoju priateľku, homosexuál priateľa a samotári isto ovracajú svojich domácich miláčikov v podobe vypĺznutého hafana či prekŕmenej mačky. Taký odpad, že sa ani nedá triediť. ()

Kangax odpad!

všechny recenze uživatele

Reku, pozriem si po čase aj nejaký novší sci-fi a nie horor. To som si zase dal... Nemám slov, vydržal som asi 60 minút (čo je fakt dosť) a musel som sa ísť vyzvracať... Neuveriteľná hovadina, fakt niečo neskutočné ako sa tvorcom podarilo naplieskať všetky klišé, stupidity a všetky politické korektnosti čo mi už lezú krkom do jediného filmu. A nie... ja som sa nepomýlil, viem že je ešte jedna Bitva o Los Angeles a je to podobná kravina.... Aj tam len všetci strieľali, nikto nevedel po kom a nakoniec vyhrali tuším sympatický černoši s mexičanmi. Vivat multikulti! :) ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Poklidný den v Los Angeles je narušen příletem obří kosmické lodi, která začne ničit vše okolo. Armáda je bezmocná, a jen sleduje, jak jsou její stroje ničeny stovkami malých létajících stíhaček. Nakonec se zdá, že ale Los Angeles nebylo vybráno náhodou, a že zde obří UFO má svůj cíl - před šedesáti lety zde bylo sestřeleno malé UFO, a mimozemšťané jej chtějí zpět... Uff, zpočátku jsem si myslel (a doufal), že to nebude tak hrozné, jak zde všichni píšou - jenže bylo. A hodnocení odpad je jen slabý odvar toho, čím si musí divák při sledování tohoto filmu projít. Přes otřesné herecké výkony a snad ještě horší vizuální efekty (fakt se při vzniku tohoto filmu psal rok 2011?), mně ale spousta scén pobavila - i když to asi nebylo záměrem filmařů. Například hned ze začátku, kdy je napadena vojenská základna (= pár polorozpadlých garáží hlídaných asi pěti vojáky), a když kapitán řve "Regroup, regroup" na své dva vojáky jsem málem smíchy padl na zem. O chvilku později opět vtipná scéna - filmaři si na chvilku vypůjčili bévépéčko, natočili s ním asi 10 vteřin záběrů, a ty pak použili na pětiminutovou scénu pronásledování ufem kolem dokola. Mno nic, dál se rozepisovat nebudu, tento film byl mnohem horší než většina z ostatní Asylácké produkce, možná tím nejhorším vůbec... ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem viděl úplně náhodou,protože jsem hledal jinou Bitvu o Los Angeles :-( Málem jsem dostal infarkt :-))) ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Proč mám pocit, že ten plakát byl dražší než celej film? Očekávaná skifi tragédie, jak ze strany ufounů, tak ze strany americké armády. :) 0% ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele

Mimozemšťani se při invazi chovaj jak idioti, jejich technologie je uvěřitelná asi jako animace South Parku, Americká armáda se chová jak banda fakanů na výletě (oh, wait, tohle by mohlo bejt realistický...), efekty nic moc, smysluplnost žádná, postavy že jen doufáte, kdy je konečně někdo odstřelí... na závěr samozřejmě povinná záchrana z rukou US Air Force - jen teda bez hrdinných pěšáků jsou ty stíhačky z nějakého důvodu k ničemu. Nejhorší není, že to je úplně blbé - nejhorší je, že to není dost blbé na to, aby to člověka bavilo. ()

Hogo Fogo 

všechny recenze uživatele

Je to take zle, az clovek nemoze odtrhnut oci. Tocit taketo filmy si vyzaduje skutocne zanietenie, ktoré je este obdivuhodnejsie ak vidime totalnu nemohucnost vo vsetkych remeselnych aj umeleckych aspektoch. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Patlanina všeho možného. Už počátek příběhu nám připomíná snímek 'Den nezávislosti', a takto to pokračuje dál. Všechny snímky, z nichž byli použity motivy, by bylo na několik řádků. A tak tu máme další Mockbuster od Asylumu. Civilisti v tak obrovském velkoměstě nejsou žádní, armáda je složená s pár lidiček a jejich způsob boje je jak parodie. Velitel střílí po mimozemském tělesu obyčejnou pistolí a světe div se, jedno sestřelí. Ostatní střílí samopaly ... a nic. Najednou se objeví vcelku sympatická bojovnice se samurajským mečem a začnou se dít věci. Inu, tento počin je opravdu skvost. Kroutil jsem celou dobu hlavou nad tím, jak tohle všechno někdo dokázal dát vůbec dohromady. Napadlo mě, jestli scénář nebyl původně určen pro komiks. Tam by to fungovalo daleko přijatelněji. Ve filmu však bohužel ne. Speciální triky jsou pochopitelně co nejjednodušší a nejlevnější, ale dá se přimhouřit oko. A logika? Radši se ani nezmiňovat. Kdo má rád jednoduchost, snad tento snímek postačí. Mě to přijde jako mix trailerů na spoustu sci-fi snímků z kin. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Asylum opat v plnej krase,dalsi film,ktory je vo vsetkych smeroch na prd,ale zase nieco take sledovat je fakt zabava a preto davam dve hviezdicky...:-) ()

Raaavenek odpad!

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenčně nejlepší horor, který jsem kdy viděl. U každé scény jsem trnul hrůzou z toho, že je někde venku někdo schopný vymyslet takovou absolutní blbost. ()

Reklama

Reklama