Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1942 vidělo mnoho obyvatel na nebi UFO. O několik desítek let později se mimozemšťané vracejí, aby ovládli naší planetu. Dovede lidská rasa odvrátit jejich útok? (pavels94)

Recenze (51)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem nedávno Atkinse obhajoval tak ted ho musím trochu zchladit. On dokáže udělat pár zábavných béček, ale taky dokáže udělat pár sraček. Jako třeba tohle, nejenom že to nudí a je to blbý ale je tu prostě až moc vidět jak narychlo to je spíchlý. Ne že by originál byl o moc lepší ale tohle vypadá daleko hůř. Navíc chování postav je fakt na facku. ()

Shitonit odpad!

všechny recenze uživatele

Ninja Kunda versus E.T.mimozemšťan ! No do svatý díry, co to jako kurwa mělo bejt ?? Hrstka pomrdanejch mariňáků pobíhá semotamo a snaží se zachránit ten náš pojebanej svět před totálně totální emzáckou zkázou. No, to k ději. Dál to vymrdal už jen režiser, scénárijuš, ředitel kamerostroje a ten pičus, kterýho někdy něco tak vymrdanýho napadlo. Doufám že ho co nevidět napadne pěkně vypasená mimozemská obluda, a třímetrovým čurákem mu vymrdá prdel !!! Kurwa ! Hodinaapůl mýho pohodovýho lajfu je v totálně v totální mimozemský prdeli !!!!!! ()

Reklama

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tedy: i když jsem dal do hodnocení Odpad, výborně jsem se bavil. Smál jsem se jak blázen tomu všemu, co nám pan Atkins a jeho partička předvedli. Smál jsem se jako blázen celýmu filmu, protože je tak debilní až je k smíchu. Jak se všichni tváří dramaticky a vážně a jak to nakonec stejně skončí americkým hepyendem. To byl nářez :-)))) A vždycky si u takhle zbytečných filmů v duchu říkám, který že narkobaron nebo uprchlý diktátor takhle pere peníze. Protože normálně uvažující člověk, který se aspoň občas dívá na bednu, by takovouhle srágoru nefinancoval. Ale, na druhou stranu, takovéhle zbytečnosti aspoň určují hranici pro samotné dno kinematografie. A je vidět, že se lze propadnout hodně hluboko :-) ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum obecně vždy pracuuje s hodně mizerným rozpočtem, který je vždy vidět úplně všude - v hercích, námětu, scénáři, lokacích, kulisách, režiséru, hudbě, kameře, technice, cateringu, ve všem. Ale tady, tady je to vše umocněno na desátou. Neuvěřitelné dialogy, naprosto zhmotnělý kreténismus. Asylum. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Po megashitu Megapiranha vyrukovalo studio (pardon jedna nízká chatrč s jedním psacím strojem, co ani nezazvoní, když se blíží konec řádku) Asylum s napodobeninou Světové invaze. Ty vole. Ty krávo. Ty Asylume. To je zase hromada zhovadilostí, příšerností a ještě příšernějších příšerností. Máme tu stíhačky, co startují z polní cesty, vojenskou základnu, co vypadá třikrát hůř než zřícenina Trosky, ženského Deadpoola a samozřejmě ty nejlevnější vizuální efekty, co kdy byly k dostání. Když si koupíte k jídlu tuňáka v konzervě, jedno rajče a žitný chleba, máte dobrou večeři. Asylum za stejné peníze natočilo tohle. Nic z toho, co zde uvidíte, nevymyslel normální člověk. Pane Atkinsi, mohl byste mi říct, co máte dnes k večeři?? ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama